Vetovihje: Manchester City – Liverpool 25.8.2014

Päivän vedonlyönnillisesti mielenkiintoisin peli on kovakuntoisen JJK:n voitto Jazzista Ykkösesssä. Siihen Veikkaus tarjoaa makeaa kerrointa 1,60. Päivän ylivoimaisesti mielenkiintoisin ottelu kuitenkin pelataan City of Manchesterillä, jossa nähdään viime Valioliigakauden kahden parhaan joukkueen kohtaaminen.

BW eSports FI €100 welcome

Molempien joukkueiden Valioliiga-avauksista jäi hieman nihkeä maku suuhun, vaikka voitot kirjattiin sekä Citylle että Liverpoolille. City haki numeroiltaan selvän 0-2 vierasvoiton Newcastlesta, mutta kotijoukkueella oli täydet mahdollisuudet saalistaa pisteitä hallitsevalta mestarilta. Liverpool kaatoi Anfieldillä Southamptonin 2-1, mutta erityisen valmiin näköistä peli ei ollut.

Viime vuosien kehitykseen nähden on yllättävää, että Liverpoolissa vaihtuvuus on ollut kesän aikana suurempaa kuin Cityssä. Luiz Suarezin myynnistä Liverpool sai 75 M£, mutta siirtomarkkinoilla shekkivihko on käynyt yli 100 M£ edestä, jos myös Mario Balotelli siirtyy AC Milanista Liverpooliin.

VETOVIHJE: Vihjetykki arvostaa Cityn materiaalin selvästi paremmaksi kuin Liverpoolin. Citystä saisi koottua toisenkin joukkueen, jolla pelattaisiin TOP4-sijoituksista. Pelaajien pitää käyttää näyttöpaikat hyödyksi. Liverpoolissa muutoksia on tapahtunut paljon ja avauspelin perusteella palikat eivät ole vielä järjestyksessä. ManCityn kerroin Sunderlandin sponsorilla Bet1234:lla on markkinoiden parhaimistoa eli 1,85.  Rohkeimmat vedonlyöjät voivat myös kokeilla Cityn voittoa Liverpoolin +1 maalin tasoituksella kertoimella 3,00.

Over-pelaajille ottelu tarjoaa myös mielenkiintoisen mahdollisuuden, sillä viime kaudella Cityn otteluissa tehtiin keskimäärin 3,66 maalia/ottelua. Liverpoolilla luku oli vieläkin korkeampi 3,97 ja vierasotteluissa peräti 4,21. Bet1234:lla yli 2,5 maalia antaa kertoimen 1,57 ja yli 3,5 maalia 2,25.

Hyödynnä Bet1234:n 100 euron tervetuliaisbonus uusille asiakkaille ja avaa pelitili tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi