Vetovihje: BATE – Slovan Bratislava 26.8.2014

Mestareiden Liigan viimeisellä karsintakierroksella pelataan tiistaina viisi ottelua. Vihjetykki poimii vetolapulleen Slovan Bratislavan.

BW eSports FI €100 welcome

Avausosa päättyi Bratislavassa 1-1 tasapeliin, joten valkovenäläinen BATE lähtee toiseen osaotteluun suosikkina. Uusi asia Mestareiden Liiga ei BATElle olisi, sillä valkovenäläiset ovat selvittäneet tiensä kahtena viime kautena lohkovaiheeseen.

Slovan Bratislava on ollut Slovakian sarjassa hyvässä vireessä, vaikka viikonloppuna tulikin ”välipelissä” tappio. Sille ei liian suurta painoarvoa anneta. Avausosan jälkeen paineet on valkovenäläisillä ja Slovan Bratislava yrittää tehdä historiaa, sillä joukkue ei ole koskaan lohkovaiheessa Mestareiden Liigaa pelannut. Historia myös tulee slovakialaisten jatkoonmenoa, sillä yksikään slovakialainen joukkue ei ole Europeleissä tippunut valkovenäläiselle joukkueelle.

VETOVIHJE: Borisoviin on ennustettu illaksi kovaa sadetta, joka saattaa sotkea joukkueiden taktista puolta. Bwiniltä saa markkinoiden parhaan kertoimen 2,10 Slovan Bratislavalle +1 maalin tasoituksella. Se kelpaa peleihin mainiosti. On syytä muistaa, että BATE menee vierasmaalisäännöllä jatkoon 0-0 tuloksellakin. Jos olosuhteet menevät oikein vaikeaksi, maalittoman tasapelin odotusarvo hieman kasvaa.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi