Ravivihje: Vermon T65 27.8.2014

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

2 Jaqueline Mon Ami on ollut koko kauden todella vakuuttava ja on Vermossa voittopaikalla. Viimeksi Porissa tamma jäi kolmanneksi, mutta asetelmat juoksussa oli pahasti vastaan ja Timon Leivon suojatti saa siitäkin juoksusta puhtaat paperit. 84 % peliosuus on paljon, mutta tappiota on vaikea ennustaa. 1 You Know olisi ensimmäinen varmistus. Tamma yllätti soolojuoksullaan Riihimäellä ja sen jälkeen pyörä on pyörinyt mukavasti.

T65-2:

Jos ensimmäinen kohde on simppeli, niin suomenhevosten ryhmäajon voi voittaa ihan kuka tahansa ja runsas rastitus on tarpeen. 7 Temen Vilo on hyvässä kunnossa, mutta laukat sotkee välillä juoksuja. Hannu Kamppuri on kuitenkin pitänyt ruuna kahdesti oikealla askellajilla. 11 Mikolan Aatu sooloili Kokemäellä ja oli hyvä myös Turussa, mutta paikka on tänään hankala.

Yllättäjänä lapulle nostetaan myös 3 Syys-Sonaatti, joka teki ihan hyviä juoksuja ennen viime juoksun romahdusta. Yhden huonon juoksun perusteella ei vielä tuomita.

T65-3:

Lämminveristen pitkässä voltissa paalun hevoset on vahvoilla.  1 Bleu Nuit4 Big Muscles ja 6 Cute’s Royal Song on tasaisesti pelattu suosikkikolmikko. 1 Bleu Nuit on ollut hyvä, nyt paikka vähän arveluttaa. Viimeksi hevoselle jäi voimia varastoon, kun kiritilaa ei koskaan tullut. Matka suosii.  lapulle nostetaan myös 3 Ego Even, joka esitti viimeksi voittojuoksussaan vahvan kirin sekä parin hutistartin jälkeen pelaamaton 5 Enormous Hanover.

T65-4:

6 Valantin Ladaylle annetaan koko ajan raskaita reissuja ja tamma ansaitsi kohta voitonkin. Helpolla tamma ei tänäänkään pääse. 1 Black Dunnock oli viime viikon kierroksella todella hyvä kuolemanpaikalta. Nyt on saumat saada keulajuoksu. Vihjetykin suolasi edellisellä kerralla 2 Lyric Brolinen, mutta hevonen voitti varmasti kuolemanpaikalta. Ruuna jää taas lapulta pois, mutta Tapio Perttusen ajokki ei ole tässäkään ulkona kärkikamppailusta.

T65-5

Derbyn keräilyerä on hieno lähtö. 12 Express Duo on Euroopan parhaita nelivuotiaita. Ori joutui Derbyn keräilyeriin, kun säikkyi jotain kahdella kierroksella samassa paikassa ja muutenkin menohalut olivat kovat. Nyt viikon starttiväli auttaa ja huonolta lähtöpaikaltaankin ori on syystäkin suursuosikki. 73% peliosuus on viime kertaisen jälkeen paljon, kun lähdössä on 2 Good Dynamiten ja 4 Greenleaf Slimin tapaisia hyviä hevosia. Pekka Korven tallista lähdössä on peräti viisi hevosta, joista kolme radoilla 1-3. Express Duo saanee keulapaikan jossain vaiheessa lähtöä aivan kumartamalla ja silloin huippuorista ei ohi tulla.

T65-6:

Päätöskohteessa on luvassa kova lähtökiihdytys, kun suosikkipari 3 Herbie Sisu ja 4 Doug Careliano iskee yhteen. Vihjetykki uskoo Herbie Sisun pitävän keulat eikä allekirjoita Doug Carelianon suosikkiasemaa. Viimeksi Herbie Sisu veti mailin 12-vauhtia läpi eikä potku enää riittänyt loppusuoralla. Vihjetykin yllättäjä tähän lähtöön on 9 Naughty la Marc 1,5 % peliosuudella. Viimeksi ruuna kokeili tasoaan avoimella tasolla ja sitä ennen ruuna esitti pari napakkaa kiriä.

2 Jaqueline Mon Ami

3,4,7,11

1,3,4,5,6

1,6

12 Express Duo

3,7,9

Yhteensä 120 riviä eli 12 euroa.

Vihjetykin vihjesysteemin porukkapelistä voit ostaa 1/10 tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=916420796

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi