Vetovihje: Arsenal – Besiktas 27.8.2014

Tykkimiesten alakerta pitää pintansa

Arsenalin ja Besiktasin avauskoitos päättyi maalittomana, mutta tänään keskiviikkona Arséne Wengerin joukkue on Mestarien liigan karsinnassa pakkovoiton edessä, tai muuten tykkimiesten on tyytyminen maanosan ykkösturnauksen sijasta monta pykälää ”ankeampaan” Eurooppa-liigaan.

BW eSports FI €100 welcome

Arsenal sai Özilin ja Mertesackerin takaisin avausmiehistöön Evertonia vastaan, mutta silti vierasottelu tuotti vain 2-2-tasapelin. Pisteeseenkin saattoi olla silti tyytyväinen Evertonin johdettua lopussa vielä kahdella. Ramseyn ja Giroudin lopun osumat pelastivat kotiinviemisiksi sentään jotakin.

Arsenal kuitenkin kärsii loukkaantumisista, kuten tavallista. Giroud, Walcott, Arteta ja Gibbs ovat sivussa vammojensa takia. Lisäksi Ramsey on pelikiellossa edellisen Besiktas-mittelön jäljiltä. Onnekseen Wenger sai Sanchezin käyttöönsä hyökkäystä vahvistamaan.

Evertonia vastaan taistelumoraalia siis riitti, ja loppunousun päälle on hyvä rakentaa. Edellisviikon Besiktas-tasuri sisälsi useita henkilökohtaisia virheitä molemmilta joukkueilta, mutta toisaalta kummankin puolustuspeli toimi mallikkaasti.

Kotona Emiratesilla vain harva joukkue kykenee horjuttamaan Arsenalia. Lontoolaisilla on alla 19 liigaottelua putkeen ilman tappiota. Kaikki cupit mukaan lukien tappioita on vain yksi 22 kamppailuun, ja sen yhdenkin aiheutti Bayern München.

VETOVIHJE: Tykkimiesten alakerta pitää kotona yleensä aina hyvin. Viime kaudella joukkue päästi Valioliigan 19 kotipelissään vain 11 osumaa. Yhtä monessa vierasottelussa takaiskuja kertyi 30.

Tällä kaudella Arsenal on nollannut Besiktasin ohella myös Manchester Cityn, joten uskomme nollan pitävän myös tänään. Tämä yhdistettynä Arsenalin voittoon tuottaa Bwinillä 2,15 suuruisen kertoimen, joka on selvästi parempi kuin suorasta voitosta tarjoiltava 1,40.

Besiktas tekee usein paljon maaleja, mutta Turkin liiga on eri asia kuin kohdata Arsenal Emiratesilla. Besiktas on jäänyt nollille sitä paitsi kolmesti kuudessa viime vieraspelissään kotiliigassaan.

Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 21.45.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi