Vetovihje: Rapid Wien – HJK 28.8.2014

Vihjetykki on vihjannut erilaisia HJK:n voittoja joukkueen kaikkiin Euro-otteluihin ja ensimmäisessä osaottelussa kotivoitto Rapid Wienistä tarjosi mojovan kertoimen. Eikä tahti muutu tänäänkään.

BW eSports FI €100 welcome

HJK näytti kovaa tahdonlujuutta nousemalla avausosassa 0-1 tappioasemasta riemukkaaseen 2-1 voittoon ja jälleen kerran HJK pelaa tänään kauden isointa peliään. HJK luovuttanee tänään tahtipuikon kotijoukkueelle ja pyrkinee puolustamaan tiiviisti ja iskemään nopeasti vastaan. Avausottelu osoitti, että Rapid Wien ei ole mikään ylitsepääsemätön este nykyiselle HJK-miehistölle. Kotijoukkuetta rassaa lisäksi HJK-otteluiden välissä pelattu paikallispeli Austria Wieniä vastaan (2-2), johon Rapidin piti huonon Bundesliigan menestyksen takia suhtautua huomattavasti vakavammin kuin sarjakärki HJK:n vierailuun Seinäjoella (0-2).

VETOVIHJE: Unibetin kerroin 2,08 HJK:lle +1 maalin tasoituksella on markkinoiden parhaimmistoa ja se otetaan kiinni. Myös HJK:n voitto kertoimella 4,70 herättää pientä kiinnostusta. Jos HJK tekee esimerkiksi tekee avausmaalin, on Rapidin pakko satsata tosissaan hyökkäämiseen ja se avaa paikkoja vastaiskuihin.

TV2 ja UnibetTV näyttävät pelin suorana klo 21.30 alkaen.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi