Vetovihje: Roma – Fiorentina 30.8.2014

Italian liiga potkaistaan käyntiin

Roma ja Fiorentina – kaksi potentiaalista huippujoukkuetta – avaavat kautensa kohtaamalla Stadio Olimpicolla Italian pääkaupungissa Suomen aikaa klo 21.45 alkaen.

BW eSports FI €100 welcome

Nämä joukkueet tapaavat tarjoilla yleensä viihdyttäviä otteluita. Roma on ollut keskinäisissä niskan päällä voitettuaan viisi edellistä. Viime kaudella vastaava taisto oli Roman heiniä lukemin.

Roma on pitänyt ryhmänsä hyvin kasassa ja vieläpä vahvistanut sitä Ashley Colen ja Salic Ucanin kaltaisilla nimillä.

Joukkue on hiukan ailahdellut harjoituskaudella. Hyviä otteita ovat seuranneet heikommat, joskin ensin mainittuja on nähty enemmän. Voitot Liverpoolista ja Real Madridista eivät ole mitään pikkujuttuja – tappiot joukkue kärsi toisaalta Manchester Unitedille ja Interille.

Federico Balzaretti ja Kevin Strootman eivät ole vielä pelikunnossa, eivätkä siten Rudi Garcian käytettävissä.

Fiorentina on sekin pysynyt pitkälti ennallaan. Viime kaudella Mario Gómezin peliaika jäi loukkaantumisten takia reiluun 500 minuuttiin, joten nyt häneltä odotetaan enemmän. Joukkueen menestys nojaa pitkälti kärkihyökkääjän pelikuntoon.

Harjoituskausi on ollut menestyksekäs, sillä voittoja on irronnut esimerkiksi Real Madridista, Real Betisista ja Málagasta – niin vieraissa kuin puolueettomalla kentälläkin. Vire vaikuttaa siis sarjan käynnistyessä hyvältä.

Juan Cuadrado ja Facundo Roncaglia jäävät kotiin lusimaan pelikieltoaan yhdessä loukkaantuneen Guieseppi Rossin kanssa.

VETOVIHJE: Ottelu vaikuttaa ennalta hyvin avoimelta. Roma on selvä suosikki, mutta emme kelpuuta ykköstä pienemmällä kertoimella kuin 1,85 – nyt tarjoukset liikkuvat noin 1,75 huitteilla.

Sen sijaan käännämme katseet kulmapeliin – Fiorentinan yli 4,5 kulmasta tarjoillaan juhlallinen 2,25.

Fiorentina on ”täysin ok” -tason kulmajoukkue. Yleensä Viola ramppaa lipulla jopa enemmän kuin vastustajansa. Näin on ollut myös viidessä viime ottelussa, pois lukien yksi, jossa kulmia tuli yhtä monta kuin vastustajalla. Neljässä näistä kulmia on tullut vähintään viisi – ja kuten sanottua, vastassa ei ole ollut mitään heittopusseja.

Bwinin tarjous on todella antelias, joten siihen tartutaan ilman muuta.

Tartu sinäkin – perusta tästä pelitili Bwinille!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi