Vetovihje: Tottenham – Liverpool 31.8.2014

Päivän ylivoimaisesti mielenkiintoisin futisottelu pelataan White Hart Lanella, jossa Tottenham ja Liverpool mittelevät kolmesta sarjapisteestä.

BW eSports FI €100 welcome

Ottelu on molemmille tärkeä, sillä kumpikin joukkue tavoittelee paikkaa Mestareiden Liigassa. Tottenhamille kauden alku on ollut upea. Omiin ei ole tehty maaliakaan. West Hamin vieraana Tottenham haki pisteet 1-0 voitolla, vaikka pelasi vajaalla. Viime viikonloppuna QPR kaatui puolivaloilla ja torstaina joukkue verrytteli voiton kyproslaisista vastustajistaan Eurooppaliigan karsinnoissa.

Liverpoolilla on alku ollut vaikea, mikä on ihan ymmärrettävääkin. Luiz Suarezin myynnistä saadut miljoonilla on hankittu paljon miehiä joukkueeseen. Avausottelussa Liverpool taisteli nihkeän 2-1 voiton Southamptonista, mutta viimeksi City oli parempi maalein 3-1. Huomioitavaa on, että kaikki neljä Liverpoolille tehtyä maalia ovat tulleet vasemman kaistan kautta ja sinne Tottenham varmasti tänään iskee.

VETOVIHJE: Vihjetykki pelasi menestyksekkäästi Liverpoolia vastaan jo maanantain City-ottelussa, jossa vihjattiin Cityn suoraa voittoa ja Cityn voittoa Liverpoolin maalin tasoituksella. Samoilla vedoilla mennään tänäänkin. Bet1234 tarjoaa kertoimen Tottenhamin suorasta voitosta 2,70. Pienellä panoksella otetaan myös Tottenhamin voittoa Liverpoolin +1 tasoituksella Unibetiltä, jossa vedolle saa kertoimen 5,50.

Perusta pelitili Bet1234:lle tästä ja kuittaa 100 euron avausbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi