Ravivihje: Vermo T65 2.9.2014

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Markku Niemisen 3 Winter’s Iceman oli viimeksi Jägersrossa käsittämättömän hyvä. Kolmivuotias latasi tauluun ajan 11,6a seiskaradan lähtöpaikalta ja 700 metrin kiertelyllä kolmatta rataa. Voitto tuotti yli 60.000 euron tilin ja vastaavalla esityksellä ruuna ei muista vastusta Vermossa saa.  Jägersron startti pisti Kriteriumin asetelmat uusiksi, sillä Jontte Boy ei olekaan enää odotetun ylivoimainen kolmivuotiaiden ikäluokassa.

T65-2:

Mailin pikapyrähdyksessä 5 Herbie Boy kantaa suosikin viittaa. Viime T65-kierroksella Herbie Boy voitti nauraen ja esitys oli parempi kuin vähään aikaan. Varmistuksena lapulle nousee ainoastaan 4 BWT Hellion, joka on tehnyt keulasta kovia startteja. Hannu-Pekka Korven ratkaisu rattailla on mielenkiintoinen. Antaako hän keulat Herbie Sisulle? Silloin taistelu voitosta on ohi ensimmäisen puolikkaan aikana. Piikkiriippuvaisilla hevosilla Korvet kuitenkin harvoin jarruttelevat.

T65-3:

Suosikki on Herbie Sisun tallikaveri 10 Big Muscles, joka myös voitti viime viikon T65-kierroksella. Nyt Big Muscles suoritti omalla tasollaan, mutta muuten pyörä ei ole aina pyörinyt odotetusti. Vihjetykki lähtee helpolla kierroksella hakemaan yllätystä Big Musclesin ongelmilla ja rastaa kaikki hevoset kupongille, vaikka kakkossuosikiksi rastatulla 12 Cute’s Royal Songilla ei pitäisi viime viikon esitysten perusteella olla mitään saumaa Big Musclesia vastaan. Keulan tuntumassa juoksevista voi joku hevonen kuitenkin yllättää.

T65-4:

Vihjetykin toinen varma on Winter’s Icemania rohkeampi valinta. 2 Geena Ale pääsee matkaan pahimpia vastustajiaan selvästi paremmalta lähtöradalta. Viimeksi Derbykarsinnassa Geena Ale teki tammaksi ok-esityksen raskaalla radalla. Porin Kuninkuusraveissa esitys oli hyytävän hyvä ja samanlaisena ollessaan muilla on tamman kanssa tekemistä. Myös 10 Ranch Movie Star teki hyvän juoksun Derbykarsinnassa, mutta lähtöpaikat kääntävät asetelmat selvästi Geena Alen puolelle.

T65-5:

Suomenhevosten ryhmäajo on mielenkiintoinen. 3 Pulun Pilke ravasi lauantain T75-kierroksella paremmin kuin koko vuonna. Viime vuonna mielettömän hienoja juoksuja tehneelle ruunalle tarjotaan taas piikkipaikkaa ja siitä Pulun Pilke on lähellä voittoa. 4 Tähen Topelius jäi viimeksi kolmannelle radalla ja sieltä piti Pauli Raivion pakittaa hännille. Nyt juoksupaikka lienee Pulun Pilkeen rinnalla, mutta kuolemanpaikalta Tähen Topelius voitti T65-kierroksella elokuun alkupuolellakin.

Tähän lähtöön Vihjetykki pelaa päivän suoran kaksarinsa 3-4, sillä vain tasaisesti Kuninkuuskilpailussa suorittaneelle 9 Hurja-Erolle takarivin lähtöpaikka on myrkkyä ja 6 Vislakka ei oreille tai ruunille riitä.

T65-6:

Päätöslähdön suosikki on takarivin lähtöpaikasta huolimatta 9 Moonlight Cloud. Jo nelivuotiaana kykynsä näyttänyt tamma on noussut hyvään vireeseen ja Vermon Sisusarjassa tamma kiri oli suorastaan mykistävä. Viime vuoden Derbyfinalisti 2 Predator Icon ei ole tänä vuonna noussut viime vuotiseen vireeseen. Viimeksi aurinko kajasti Pulun Pilkkeen tavoin taivaan rannasta ja ruuna voitti Teivossa keulasta niukasti 3 Eagle Arrown. 5 Hunters Hero ja 6 Bogey Wolf ovat yllätysvalmiita, mutta nyt ei taida kummallakaan olla keulaan asiaa. Sen sijaan lähes pelaamaton 8 Cioccolata lähtee pyydettäessä aivan ”nollanollaa” ja saattaa kasiradaltakin napata keulat. Tamman avausstartti lähes puolen vuoden tauolta oli positiivinen.

3 Winter’s Iceman

4,5

Kaikki hevoset

2 Geena Ale

3,4

2,8,9

Yhteensä 144 systeemiä eli 14,40 euroa.

Vihjetykin vihjesysteemistä voi ostaa 1/10 tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=919264406

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi