Ravivihje: Vermo T65 10.9.2014

Vermon T65-pelissä on keskiviikkona jaossa reilun 95.000 euron jackpot 6 oikein veikanneiden kesken. Rivi kannattaakin jättää ennakkoon helpon näköisellä kierroksella T6-pelinä.

BW eSports FI €100 welcome

T65-1:

Lähtöratojen arvonta ratkaisi paljon. 1 Don Corleone on nappipaikaltaan suursuosikki ja sille on viime kertaiseen tapaan keulajuoksu tiedossa. Teivossa nelivuotias paineli mailin keulasta 12,8a. 3 Zacarias Kemp otetaan paljon pelatulle suosikille varmistukseksi, sillä ruunalla on mahdollisuus päästä Don Corleonen selkään. Irri ei loppusuoralla jarruttele ja Zacarias Kemp saaneen mahdollisuuden ohitukseen. Toivoton lähtörata vie 12 Stone Capes Lucan mahdollisuudet.

T65-2:

3 Moonlight Cloud on ollut kesätaukonsa jälkeen kaikissa neljässä startissa hyvä ja viime keskiviikkona tamma irtosi vaivattomasti voittoon. Vermon sisusarjassa tamma oli suorastaan jäätävä. Pahimmat uhkaajat 8 Datrh Vader ja 10 Classic St Pat ovat takarivissä ja sieltä on vaikea Moonlight Cloudille heittää haastetta.

T65-3:

1 Zeus on lähdön paras hevonen, mutta sisäradan lähtöpaikka on hankala, sillä ori ei siitä pysty piikkiä pitämään ja laukkariskikin lienee normaalia korkeampi. 4 Kupori täräyttää lähdöstä johtoon ja ansaitsee paikkansa ajoissa pelikupongilla. Kuporia on rastattu vain reilut 7 %. Kuningatarkisasta ulos jäänyt 3 Joivi on tehnyt hyviä juoksuja sen jälkeen, mutta voittajatyyppiä tamma ei oikein ole. 8 Tuli-Ritari lähtee reippaasti eikä ulkoradan lähtöpaikka vie kaikkia mahdollisuuksia. Takarivin kaksikko 9 Luiskeri ja 10 Passiton mahtuvat myös lapulle mukaan.

T65-4:

2 Fire Spruce oli viimeksi huono, mutta yhden startin perusteella ei tammaa vielä suolata. Porissa Venicen voittamassa lähdössä tamma sinnitteli kohtalaisesti kovassa porukassa. Leivon tallin tuore vahvistus 13 Tino Pile kiri mukavasti Suomen avausstartissa Porissa. 16 Rim Bay Gabriel on joukon ylivoimaisesti kyvykkäin, mutta onnistumiset tuppaavat olemaan harvassa. Lahdessa tauolta paluu sujui ihan ok, vaikka Ranch Kelly tuli 11-vauhtisessa lopetuksessa ohi. 4 All Togetherille pitkä matka sopii ja ruuna saattaa juosta keulassa. 14 Yank Kemp nostetaan myös lapulle.

T65-5:

Asetelmat ovat tällä kertaa 2 Classic Waven puolella. Viimeksi ruuna hävisi selvästi 9 Boy Stauntonille, mutta nyt lähtöradat ovat toisin päin ja lisäksi matka on puoli kierrosta lyhyempi. Classic Waven pahimmaksi uhkaajaksi nostetaankin 1 Grainfield Oliver, joka saattaa jopa pystyä pitämään johtopaikan Classic Wavea vastaan, vaikkakin Vihjetykki uskoo kuitenkin Classic Waven juoksevan keulassa.

T65-6:

Tammatähteen Risto Airaksinen marssittaa kolme valmennettavaansa, mutta Vihjetykki rastittaa 6 Absolut Newportin varmakseen. Tamman peliosuus on 37 %, joka on alakanttiin. Viimeksi tamma oli hieman pehmeä Solvallan kovassa tammalähdössä, mutta tamma on aikaisemminkin ailahdellut. Ohjissa nähdään hollantilainen Peter Ter Borgh, joka narutteli Suomeen vuokraamallaan tammallaan Suur-Hollolaviikonlopun tammalähdössä ylivoimaisen voiton. 2 Pandora Girl hakee piikkipaikan kovavauhtisessa kiihdytyksessä 4 Magical Queen kanssa, mutta jos Borgh päättää ajaa eteenpäin, johtopaikka lienee tarjolla Absolut Newportille.

Vihjetykin vihjesysteemi: 120 riviä = 12 euroa.

1,3

3 Moonlight Cloud

1, 3, 4, 8,9,10

2,4, 13, 14, 16

1,2

6 Absolut Newport

Vihjetykin porukkapelistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=922197378

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi