Vetovihje: Haka – Ilves 11.9.2014

Päivän vedonlyönnillisesti mielenkiintoisinta ottelua ei pelata jääkiekon Liigassa vaan jalkapallon Ykkösessä, jossa Valkeakoskella mitellään Pirkanmaan derby.

BW eSports FI €100 welcome

Kohtaaminen on joukkueille kauden kolmas. Ilves voitti ensimmäisen kohtaamisen Valkeakoskella 2-1 ja Tammelassa joukkueet pelasivat maalittoman tasapelin 5.000 katsojan edessä.

Ilveksellä on menossa kolmen ottelun voittoputkessa ja muutenkin peliesityksissä on ollut tekemisen meininkiä. 19-vuotias italialaiskärki Vahid Hambo pelasi viimeksi Jazzia vastaan ensimmäisen pelin Ilveksessä ja muodosti yhdessä Jonne Hjelmin kanssa vaarallisen kärkiparin. Ilves on kokenut joukkue ja sarjan kakkostila lienee joukkueen loppukauden tavoitteena. Haka on synkän alkukauden jälkeen noussut sarjataulukon paremmalle puoliskolle ja omaa myös mahdollisuudet toiselle sijalle. Viimeisestä viidestä ottelusta Hakalla on kolme voittoa, joista tosin kaksi on hanskat naulaan heittäneitä Viikinkejä vastaan.

VETOVIHJE: Vihjetykki näkee ottelun asetelmat hyvin tasavahvoina ja Ilveksen kertoimia voi pitää hyvinä. Unibetiltä napataan kiinni Ilveksen kerroin 3,50.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja kuittaa 100+10 euron tervetuliaisbonus!

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi