Vetovihje: Bayer Leverkusen – Werder Bremen 12.9.2014

Leverkusen takonut maaleja roppakaupalla

Bundesliigaa kahden kierroksen jälkeen johtava Bayer Leverkusen saa vieraakseen perjantai-iltana Werder Bremenin. Meillä on tarjota otteluun pelivihje ja stream.

BW eSports FI €100 welcome

Viime kaudella Leverkusen pelasi häikäisevää futista syksyllä, mutta sitten ote kirposi. Suora paikka Mestarien liigaankin lipesi käsistä, vaikka karsinnoissa myöhemmin onnistikin.

Tämä kausi on startannut hienosti, kun FC Kööpenhamina kaatui mainituissa karsinnoissa yhteismaalein 7-1. Kotiliigassa kaksi ensimmäistä peliä ovat tuottaneet voitot, ja varsinkin avauspeli vieraissa Borussia Dortmundia vastaan oli kova suoritus (0-2-voitto).

Joukkueen hyökkäyspeli näyttää erittäin vahvalta. Leverkusen on tehnyt 19 maalia viidessä tosipelissään (kuusi Saksan cupissa, seitsemän Mestarien liigan karsinnoissa ja kuusi Bundesliigassa). Keskiarvo on siis muikea 3,8 per ottelu.

Vierailija Bremenillä ei ole vielä voittoa, mutta ei tappiotakaan. Tasapelit tulivat kotona Hertha Berliniä ja vieraissa Hoffenheimia vastaan.

Viime kaudella Leverkusen voitti vastaavan ottelun maalikuussa kotona 2-1, mutta edeltävässä vieraspelissä Bremenissä isäntäjoukkue oli joulukuussa parempi 1-0-tuloksella. Tuo voitto on kuitenkin Bremenin ainoa kymmenessä viime kohtaamisessa. Peräti viisi näistä on päättynyt tasan.

VETOVIHJE: Yli 2,5 maalin samoin kuin kotivoiton kertoimet on ruuvattu turhan alas, joten valitsemme kohteen, jossa ensimmäinen maali syntyy peliminuuteilla 1-23. Tämä palauttaa panoksen osuessaan 1,83-kertaisena Bet1234:lla.

Kauden viidessä tosipelissään Leverkusen on tehnyt ensimmäisen maalin toisella, viidennellä, ensimmäisellä, toisella ja viimeksi 24. minuutilla. Myös Bremenin otteluissa on nähty aikaisia maaleja. Kolmessa kilpapelissä avausosumat syntyivät neljännellä, 16. ja 19. minuuteilla. Edellisessä keskinäisessä maaliskuussa ensimmäinen maali syntyi 21. minuutilla.

Leverkusenin vire, kotietu ja hyökkäystehot huomioiden kohde kelpaa meille mainiosti. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 21.30.

Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen. Avaa pelitili tästä ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi