Vetovihje: HPK – Ilves 13.9.2014

Avaako Kerho kotiottelut voitokkaasti?

Jääkiekon SM-liigassa pelataan lauantaina ensimmäinen täysi kierros, ja Hämeenlinnassa iskevät yhteen paikallinen Pallokerho ja Tampereen Ilves. Mansen mirreillä on kalavelkoja maksettavana viime kaudesta, jolloin HPK pullautti tupsukorvat ulos jatkosta runkosarjan päätöskierroksella.

BW eSports FI €100 welcome

HPK:ssa ja Ilveksessä on paljon samaa, sillä molemmat menettivät kesällä nimekkäimmän hyökkääjänsä muihin maisemiin – HPK Ville Viitaluoman ja Ilves Michael Keräsen. Kumpikin joukkue on rankattu kausiennakoissa kellariosastoon, ja molempia ryhmiä pidetään suht nimettöminä puurtajaporukoina, joille on povattu maalinteko-ongelmia.

Kerho osoitti kuitenkin perjantain avauksessaan Lahdessa, että hämeenlinnalaiset kykenevät tarvittaessa myös heiluttamaan verkkoja. Kolmesta osumasta kaksi syntyi lopussa vieläpä ilman maalivahtia. Pelicans iski ratkaisun lopulta voittomaalikisassa, mutta mukana Kerhon maalitalkoissa häärineet ulkomaalaiset Marek Viedensky ja Zach Hamill vaikuttavat joka tapauksessa onnistuneilta hankinnoilta.

Ilves puolestaan ohitti Tapparan Juha Metsolan vain kerran, mikä auttoi kirvesrinnat niukkaan voittoon. Tänäänkin pisteet ovat Hämeenlinnassa tiukassa.

VETOVIHJE: HPK:n paketti vaikutti perjantain perusteella valmiimmalta. Kerho on ollut Ilvestä vastaan pelaamissaan keskinäisissä niskan päällä kuudella kaudella perätysten. Maalivahtien taistossa Juuse Saros on ennakkoarvioissa Joonas Korpisaloa vahvempi, ja myös kotietu puoltaa ykkösmerkin valintaa. Unibet tarjoaa kotivoiton kertoimeksi 1,90. Vertailun vuoksi Veikkauksen kerroin on vain 1,78.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja kuittaa 100+10 euroa ilmaista pelirahaa!

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi