Vetovihje: ManU – QPR 14.9.2014

Päivän mielenkiintoisin ottelu pelataan tänään Manchesterissa Old Traffordilla. ManU-legenda Rio Ferdinand palaa vanhalle kotistadionillensa, mutta Unelmien Teatterissa halutaan tänään nähdä Unitedin dominointia.

BW eSports FI €100 welcome

Punaisissa paidoissa debytoinee tänään ManU:n jättihankinnat Radamel Falcao ja Angel Di Maria. ManU:n alkukausi on ollut vaikea ja satsaukset ovat olleet isoja. Tänään kentällä tullaan näkemään hyökkäysvoimainen ja todella nälkäinen United. Louis van Gaal on ottenut hommat tosissaan haltuun ja mm. passittanut pelaajiaan kielikursseille opettelemaan englantia. Kielikurssille joutui myös Antonio Valencia, joka on pelannut Englannissa kahdeksan vuotta.

QPR nappasi viimeksi kauden ensimmäisellä maalillaan 1-0 kotivoiton Sunderlandista. Vieraspelissä Tottenhamia vastaan QPR oli täysin hukassa ja Spurs pelaili puolivaloilla 4-0 voittoon. QPR:n suhteellisen hidas puolustuslinja on tänään helisemässä Unitedin hyökkäyksien kanssa.

VETOVIHJE: Vihjetykki uskoo ManU:n runsasmaaliseen voittoon, sillä pelaajat tänään tuskin tyytyvät 1-0 johtoon. Jos varman päälle haluaa pelata, niin yli 2,5 maalia lienee varma pelivalinta. Unibet tarjoaa siihen kertoimen 1,59. Vihjetykki iskee kuitenkin kiinni yli 3,5 maalin vetoon, jossa kerroin on 2,55.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja kuittaa 100+10 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi