Vetovihje: Manchester City – Chelsea 21.9.2014

Chelsea käy nipistämässä Cityä

Tänään sunnuntaina otellaan odotettu mittelö, kun hallitseva mestari Manchester City isännöi ykköshaastajaansa Chelseaa. Tässä pelivihjeemme iltakuudelta käynnistyvään kamppailuun.

BW eSports FI €100 welcome

Manchester Cityllä on alla kolme voitotonta ottelua (kotitappio Stokelle, vierastasuri Arsenalin kanssa ja vierastappio Bayern Münchenille). Vastassa on ollut siis koviakin joukkueita.

Homma ei helpotu nytkään, sillä Chelsea aloitti kauden neljällä voitolla ennen keskiviikon kotitasuria Schalke 04:a vastaan. Blues saattoi lepuuttaa osaa avainmiehistään, koska Mestarien liigan lohko on helppo ja tämänpäiväinen vääntö Cityä vastaan voi osoittautua kauden mestaruuskamppailun kannalta äärimmäisen tärkeäksi.

Viime kaudella kohtaamisia oli kolme. Valioliigassa Chelsea voitti kotonaan 2-1. Cityn kotikentällä toinen liigakoitos päättyi 1-1 ja FA Cupissa City voitti City of Manchesterillä 2-0.

Chelsea on pelannut Jose Mourinhon alaisuudessa väkevästi huippujoukkueita (Liverpool, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Everton ja Manchester United) vastaan. Edelliset reissut näiden joukkueiden vieraana eivät ole tuottaneet yhtäkään tappiota.

Cityllä on yllättäviä ongelmia hyökkääjiensä kanssa. Dzeko ei ole osunut tällä kaudella vielä kertaakaan, Jovetic vetäytyi tositoimista loukkaantumisen takia ja Agüerolla on alla vasta pari tosipeliä. City on vieläpä jäänyt kahdesti nollille kolmessa viime pelissään – kertaalleen jopa kotonaan Etihad Stadiumilla.

VETOVIHJE: City on kotonaan toki oikeutetusti suosikki, mutta isäntien kertoimet on hilattu liian alas. Chelsea vaikuttaakin houkuttelevammalta valinnalta, kun Bet1234 palauttaa Chelsean voiton draw no bet -kohteessa 2,2-kertaisena.

Chelsean vire on parempi kuin isännillä, rotaatiota käytettiin viikolla Cityä enemmän ja Mourinho näytti viime kaudella, kuin huippujoukkueita vastaan käydään onnistuneesti ryöstöretkillä.

Ei vielä pelitiliä Bet1234:lla? Avaa pelitili tästä ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi