Vetovihje: Getafe – Valencia 22.9.2014

Valencia hallinnut keskinäisiä

La Ligassa pelataan maanantaina yksi ottelu, ja siinä Getafe kohtaa Valencian. Tässä vetovihje Suomen aikaa klo 21.45 käynnistyvään otteluun.

BW eSports FI €100 welcome

Kotietu ei näytä näillä joukkueilla juuri merkkaavan, sillä vierailija on vienyt kolme edellistä keskinäistä. Viime kaudella Valencialle riitti yksi maali vierasvoittoon, mutta kotona tuli pataan maalein 1-3. Sitä ennen Valencia otti kuusi voittoa seitsemästä Getafea vastaan.

Getafe on voittanut vasta yhden ottelun tällä kaudella, kun Almeria kaatui ennen maaottelutaukoa maalein 1-0 Coliseum Alfonso Pérezillä. Sen jälkeen on tullut kaksi vierastappiota. Getafelta vieläpä puuttuu Pedro Leon, joka on tärkeä palanen joukkueessa.

Valencia kaatoi viimeksi Espanyolin 3-1 ja sitä ennen Malagan 3-0. Molemmat ottelut se pelasi kuitenkin kotonaan. Ainoa vieraspeli Sevillassa päättyi tasan 1-1.

Valencia päätyi kahdeksanneksi viime kaudella, mutta tämä kausi on startannut selvästi paremmin. Kuusi maalia ja vain yksi päästetty kahdessa viime pelissä on osoitus vahvasta vireestä.

VETOVIHJE: kuten todettua, Getafen vieraana Valencia on voittanut kolme neljästä edellisestä. Se saa meidät kääntämään katseet kakkosmerkin suuntaan. Markkinatopista vastaa Bwin, joka antaa vierasvoitosta 2,25.

Rohkeammat voivat poimia peleihin myös alle 2,5 maalia, sillä kaksi kolmesta viime keskinäisestä ovat päättyneet Valencialle 1-0. Kaksi kolmesta Getafen tämän kauden pelistä ovat jääneet alipeliin ja myös Valencian ainoassa vieraspelissä jäätiin alle 2,5 maalin rajapyykin. Valencian voitosta ja alle 2,5 maalista kerroin on 4,50.

Avaa tästä pelitili Bwinille!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi