Vetovihje: Frankfurt – Mainz 05 23.9.2014

Tänään Commerzbank Arenalla pelataan mielenkiintoinen derby, kun Mainz saapuu naapurista Eintracht Frankfurtin vieraaksi.

BW eSports FI €100 welcome

Asetelma on perinteinen Daavid vastaan Golgat. Eintracht Frankfurt on alueen mahtiseura, mutta Mainzissa on viime vuosina tehty pienillä resursseilla erinomaista tulosta. FSV Mainz nousun arkkitehti oli osaavan seurajohdon lisäksi manageri Thomas Tuchel, joka nosti viiden vuoden aikana joukkueensa Bundesliigan parhaimpien joukkoon. Viime keväänä vetovastuun otti Kasper Hjulmand ja myös hänen alaisuudessaan alku Bundesliigassa on ollut hyvä. Pettymys toki oli joukkueen tippuminen Eurooppa Liigan karsinnoissa kreikkalaiselle Asteras Tripolille.

Fanipohja Eintracht Frankfurtilla on mahtava. Commerzbank Areena vetää yli 50.000 katsojaa ja viime vuonna Eurooppa Liigan vierasotteluun Marseillesiin matkusti lähes 15.000 fania. Tänään kotijoukkueen kannattavat vaativat omiltaan voittoa naapurin pikkuveljestä, sillä edellisessä kotiottelussa joukkue hävisi yllättäen Augsburgille maalein 0-1. Lauantaina Frankfurt haki arvokkaan vieraspisteen Schalken vieraana 2-2 tasapelillä.

VETOVIHJE: Bet1234:lla Eintracht Frankfurt saa kertoimen 2,38 ja se kelpaa meille. Esimerkiksi Veikkauksella Frankfurtin kerroin on ainoastaan 2,15.

Avaa pelitili tästä ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi