Ravivihje: Vermo T65 24.9.2014

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

T65-kierros starttaa ympäripyöreällä lämminveristen voltilla. 8 Millbrook Adele on syystäkin suosikki. Vihjetykki on rastinut tamman parikin kertaa varmaksi eikä Antti Teivaisen rattailleen saava tamma ole luottamusta pettänyt. Suljettu lähtörata vaikeuttaa tänään tehtävää. 2 Bleu Nuit haastoi Millbrook Adelea kesän juoksuissa, mutta viime juoksut ovat jättäneet petraamisen varaa. Lähdön unohdetuin on 10 Emmahall Laukko. Perttusen tamma tekee rehellisiä juoksuja ja juoksunkulun onnistuessa nousee Emmahall Laukko tässäkin lähdössä kärkitaistoon.

T65-2:

Tapio Perttunen yrittää uusia 7 R.R. Erotarella kuukauden takaisen keulavoiton Vermosta. Lähtö ei ole kovin mahdollinen ja R.R. Erotar omaa hyvät mahdollisuudet. Ensimmäinen varmistus on 10 Saketti, joka Forssan T75-lähdössä näytti jopa hetken aikaa voittajalta. Lopussa askel painoi ja Saketti jäi rahoitta, mutta tänään tehtävä on helpompi. 1 Hanslankari omaa kykyjä, mutta viime aikoina ravi ei ole käynyt normaaliin tahtiin. Loistopaikalta ori on tässä huomioitava.

T65-3:

Tapio Mäki-Tulokkaan menestystallin 6 Lecrosse on juoksuradan lähtöpaikalta heikkotasoisen voltin itseoikeutettu suosikki. Lecrossea on kuitenkin pelattu 52 %, joka on liikaa. 20 % rastittu 8 X-Treme Hoss maistuu Vihjetykille. Lahdessa Tapio Perttunen ajoi sillä matkan aikana keulaan ja tamma voitti helposti. Viimeksi peli pilaantui laukkaan. 16 Stone Capes Luca kärsii taas yönmustasta lähtöpaikasta, mutta ansaitsee silti paikkansa lapulla. Ari Moilanen vahvistaa 1 Baltic Beadia ja nappipaikalta ruuna nostetaan pelikupongille.

T65-4:

Vihjetykki on käyttänyt ylisanoja useana kertana kehuessaan 5 Moonlight Cloudia ja rastailemalla tammaa varmaksi. Viimeksikin Moonlight Cloud on jäätävän hyvä. Voltin vitosrata on muuttunut kahden poisjäännin myötä kolmoseksi ja se suosii tammaa, joka on tänäänkin lähellä voittoa. Tällä kertaa Moonlight Cloud vahvistetaan 10 Magnatilla, jonka suoritukset jaksavat hämmästyttää. Ruuna on kehittynyt vuoden aikana todella paljon ja Vermossa ruuna kiri kovassa lähdössä huonolta lähtöpaikalta toiseksi Big Sky Hurricanen jälkeen. Pitkä matka sopii vahvalle Magnatille erinomaisesti.

T65-5:

Vihjetykki rastii viidenteen lähtöön todellisen ideavarman, sillä 10 Enourmous Hangover rastitaan varmaksi. Kyvykästä nelivuotiasta on pelattu vaivaiset 8 %. Keskikesällä ori teki Kyvyt Esiin-lähdöissä kovia juoksuja Risoamaro VIP vastaan, mutta sen jälkeen pari starttia meni alle odotusten. Edellisellä kerralla Enourmous Hangover oli Vermon pitkällä matkalla kohtuullinen kolmas. Viimeksi ori otti vuoden avausvoiton halliten Teivossa lähtöään alusta loppuun. Taakse jäi viime viikon T65-voittaja Golda Nightwish.

T65-6:

3 BWT Hellion palasi viime juoksussa tasolleen, vaikka Herbie Sisu jäi edelle. Tällä kertaa BWT Hellionin puolesta puhuu kaikki. Mailin matka, lähtörata ja heikko vastus. Hannu-Pekka Korpi päräyttää heti lähdöstä keulaan ja lopussa BWT Hellion karkaa muilta.

Vihjetykin vihjerivi:

1,6,8,10

1,2,7,10

1,6,8,16

5,10

10 Enourmous Hangover

3 BWT Hellion

Yhteensä 128 riviä = 12,80 euroa.

Vihjetykin vihjerivistä voi ostaa 1/10 porukkapeliosuuden tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=928733187

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi