Vetovihje: Malaga – Barcelona 24.9.2014

UnibetTV:llä on tänään järjettömän kova kattaus suoria TV-lähetyksiä mm. CHL:stä, Serie A:sta, Bundesliigasta ja La Ligasta. Myöhäisillan herkkuna UnibetTV näyttää Unibetin asiakkaille ottelun Malaga-Barcelona.

BW eSports FI €100 welcome

Barcelonan peleissä La Ligassa on yleensä vain yksi suosikki. Ja vaikea on uskoa Barcelonan kompurointiin tänäänkään, vaikka Naymarin pelikunto onkin arvoitus. Brassin nilkka kipeytyi viikonlopun 5-0 voitossa. Levante ottelussa maalin makuun päässyt kroatilainen keskikenttämies Ivan Rakiticin pelaaminen on myös tänään epävarmaa. Barcelona ei kuitenkaan poissaoloihin kaadu, sillä nuoria ja nälkäisiä pelaajia on vaihtopenkki pullollaan.

Malagalla on alla tasapelit Espanyolin vieraana sekä kotikentältä Levantea vastaan. Neljän kierroksen jälkeen koossa on viisi pistettä. Barcelonan saldo on puhdas, alla on neljä voittoa.

VETOVIHJE: Vihjetykki ei odota illan ottelusta maalijuhlia. Barcelonan verkkoon ei ole tehty tällä kaudella maaliakaan eikä Malagan hyökkäys vakuuta. Unibet tarjoama kerroin alle 2,5 maalin vedolle on 2,55. Molemmat joukkueet ovat kuluneella kaudella pelanneet kahdessa ottelussa yli 2,5 maalin ja kahdessa ottelussa alle 2,5 maalin otteluita.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja varmista lisäjännitys illan matsiin ja katso ottelu UnibetTV:ltä!

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi