Vetovihje: Valencia – Cordoba 25.9.2014

Cordoba pelaa väärässä sarjassa

Espanjan liigassa käynnistellään viidettä kierrosta. Tänään Cordobaa isännöivä Valencia on saanut loistoalun kauteen ja komeilee taulukossa kakkossijalla. Hallitseva mestari Atlético on kaksi pistettä edellä ja Real Madrid neljä takana. Yllätyksellinen kauden alku on käsittänyt kolme voittoa ja tasapelin. Viimeksi kaatui Getafe kotonaan 0-3.

BW eSports FI €100 welcome

Kotona Valencia on voittanut molemmat ottelunsa: 3-0 Malagaa ja 3-1 Espanyolia vastaan. Kolmen viime pelin maaliero näyttää yhdeksää tehtyä ja vain yhtä päästettyä.

Vierailija Cordoba sijoittui seitsemänneksi Segundassa viime kaudella, mutta dramaattiset karsinnat Murciaa ja Las Palmasia vastaan nostivat joukkueen yllättäen pääsarjaan. Odotettuja ovat sitä vastoin olleet vaikeudet La Ligassa, jossa tappioita on tullut kaksi ja tasureita samoin, vaikka vastassa on ollut esimerkiksi heikko Almeria.

VETOVIHJE: Real Madridille ja Sevillalle Cordoba kärsi kahden maalin tappiot, ja samanlaista tulosta odotamme nytkin. Kotijoukkue on nyt kovassa iskussa. Valintamme on Valencia – 1,5 (asian handicap), josta Unibet palauttaa panoksen yli  kaksinkertaisesti. Ottelu käynnistyy tänään torstaina klo 23.

Avaa pelitili tästä ja kuittaa Unibetin 100+10 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi