Vetovihje: HPK – KalPa 3.10.2014

HPK:n materiaali ei kuulu Liigan vahvimpiin joukkueisiin, mutta lauantain ottelussa Tapparaa vastaan HPK teki vaikutuksen. Joukkue oli todella aktiivinen ja pelaajat antoivat jäällä kaikkensa. Materiaaliltaan selvästi parempi Tappara oli täysin vastaantulija Ritari Areenassa. Edellinen ottelua Ässiä vastaan oli HPK:lta haluton ja huono, mutta Liigan maalivahtieliittiin kuuluva Juuse Saros pelasi omakätisesti siitä HPK:lle pisteen.

BW eSports FI €100 welcome

KalPalla on alla kotihallistaan kolme voittoa Liigassa. Tiistaina SaiPa kaatui 1-0 ja sitä ennen JYP 3-2. KalPa – HPK päättyi voittolaukauskilpailussa KalPan 3-2 voittoon. Vieraskentällä KalPalla on ollut nihkeämpää, sillä kuopiolaisten edellisestä vierasvoitosta on aikaa peräti 13 ottelua. 12 viime vierasottelusta KalPa on poistunut pisteittä peräti yhdeksän kertaa.

VETOVIHJE: Vihjetykki luottaa HPK:n viime lauantaisen flown jatkumiseen, sillä joukkue on saanut huilata kuusi päivää. HPK:n kerroin 2,10 Unibetillä on markkinoiden paras ja HPK:n voitto löytyy Vihjetykin pelikupongilta.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja varmista lisäjännitys illan matsiin!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi