Vetovihje: PSG – Monaco 5.10.2014

Alle 2,5 maalista tarjolla hulppea kerroin

Paris Saint-Germain saa tulla toimeen ilman Zlatan Ibrahimovicia, kun Monaco saapuu vieraisille Parc de Princesille.

BW eSports FI €100 welcome

PSG on Ligue 1:n ainoa lyömätön joukkue kahdeksan kierroksen jälkeen, mutta silti sijoitus on taulukossa vasta neljäs. Plakkarissa on kolme voittoa ja peräti viisi tasuria, näistä kotona kaksi voittoa ja yksi tasuri.

Tasapelejä on tullut paljon, vaikka pariisilaiset ovat hallinneet otteluita. Mestarien liigassa Barcelona kaatui viikolla kotona toki 3-2-lukemin. Zlatan on kuitenkin yhä sivussa, samoin kuin Thiago Silva ja Ezequiel Lavezzi.

Monaco menetti hyökkäyspään supertähtensä Falcaon ja James Rodriguezin täksi kaudeksi, mikä on näkynyt otteissa selvästi. Paikkaajia ei ole löytynyt, mistä kertoo myös maalisaldo: seitsemän osumaa kahdeksassa sarjapelissä. Sijoitus on kahdestoista kymmenellä pisteellä.

Puolustus on kuitenkin toiminut hyvin, jos kaksi avauspeliä jätetään laskuista. Niissä omiin kolisi kuusi kertaa, mutta lopuissa vain neljästi. Monaco on vieläpä pitänyt nollat Mestarien liigassa Leverkusenia ja Zenitiä vastaan, joten neljä omiin kahdeksassa viime pelissä on todella vähän.

Tärkeä Jeremy Toulalan on sunnuntaina pelikiellossa. Seydou Sy, Aymen Abdennour, Borja López ja Lacina Traoré huilaavat loukkaantumisten takia.

VETOVIHJE: Meidän nenäämme ottelu haiskahtaa alipeliltä. PSG:n esitys viikolla oli ilmiömäinen, mutta silti Zlatanin poissaolon täytyy pitkällä aikavälillä näkyä otteissa.

Niin PSG:lle kuin Monacollekin maalinteko on tuottanut hankaluuksia liigassa, mutta molempien alakerta on pitänyt hyvin. PSG:n viime otteluista 7/9 on tuottanut alle 2,5 maalia. Monacolla 7/8 on tuottanut niin ikään alipelin. Kaksikon keskinäisistä peräti 10/11 on jäänyt alle 2,5 maaliin.

Siksi on merkillistä, että alipelistä tarjoillaan Bwinillä peräti 1,95. Siihen tartumme kaksin käsin. Ottelu käynnistyy klo 22.

Aseta omat kertoimet: Betfairillä voit asettaa omia kertoimia, juuri nyt asiakkaille on tarjolla 20 euron ilmaisveto.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi