Ravivihje: Vermo T65 8.10.2014

Viime viikolla Vihjetykki oli harvinaisen pihalla Vermon T65-pelissä kerrotulla systeemillään. Tällä viikolla palataan normaaliin reilun kympin vihjesysteemiin.

BW eSports FI €100 welcome

T65-1:

3 Bite The Bullet oli järisyttävän hyvä keskiviikkona, kun ori runttasi kuolemanpaikalta T65-pelin päätöslähdön voittoon. Tällä kertaa paikka suosii ja Bite The Bullet on lähellä voittoa. 5 Absolut Ruler on pitkälti keulariippuvainen hevonen ja se haastaa Bite The Bulletin heti lähdössä. Bite The Bulletin peliosuus on yläkantissa (65%) ja juoksussa on ylivauhdin vaara. Ylivauhtinen juoksu tarjoaisi yllätysmahdollisuudet pelaamattomille, mutta kirikykyisille 10 Biodieselille ja 11 Global Optionille. Varsinkin Global Optionin 2% peliosuus on alhainen.

T65-2:

Oppilaslähtö on suoraan sanottuna heikkotasoinen. Vihjetykin ykköshevonen on vasta kolmanneksi eniten pelattu 10 Nelilyn Raptor, joka oli viimeksi Jokimaalla keulasta asiallisesti toinen. Joni-Petteri Irri on oppilaslähtöihin narumies. 4 Vingella Wang saa nopeudellaan väkisin hyvän juoksun ja tamma kamppailee kärkisijoista. 5 Shut The Gate voitti Vingella Wangin niukasti syyskuun alussa Vermossa. 2% peliosuudella lapulle nostetaan myös 1 Go Lucky Fellow. Kolmivuotias on kulkenut täyden matkan 16:ta läpi ja kun rata-arvonnassa on sattunut nappipaikka, joten Jukka Torvisen ori poimitaan kupongille.

T65-3:

Suosikki 3 Ettan vieraampi hevonen Vermossa. Ettan on lopetellut Kajaanissa ja Ylivieskassa 12-vauhteja, joten kai tamma paikkansa lapulla ansaitsee. 1 Annie Bell ja 4 Olive Smith ovat mielenkiintoisia ikäluokkahevosia ja 12.000 euron rahasarjassa kumpikin on lähellä kärkeä. 10 Unlimited Kemp ja 12 Get Going Grace on vahvoja jyriä, mutta heikolta lähtöpaikoilta kumpikin tarvitsee paljon tuuria juoksunkulun suhteen. (päivitys 8.10 klo 10.19 Annie Bell ja Unlimited Kemp ovat jääneet pois, joten kolmanneksi lapulle nostetaan 12 Get Going Grace)

T65-4:

2 Hot Way kiri mukavasti viime viikolla T65-voittoon, vaikka loppukaarteessa ruuna taisi olla hakauksessakin vastustajan kanssa. Valmentaja Aleksi Kytölä varoittikin etukäteen ruunan kovasta kunnosta. Hot Way on lähellä tässäkin, mutta nyt Kytölä varoittelee, että tallissa on ollut hevosia flunssassa. Vihjetykki rastaakin ideavarmasti 14 Frosty Vicen. Viisivuotias ruuna oli viimeksi Kouvolassa kuin uudestisyntynyt. Moilanen käänsi Frosty Vicen kiriin toisesta parista ulkoa 700 metriä ennen maalia. Ruuna runnoi todella helpon näköisesti 40 metrin ylivoimavoittoon. Päätöspuolikkaan Frosty Vice kiri patistelematta 12,5-vauhtia vai voimia näytti jäävän reilusti varastoon. Takarivin viitosrata hidastanee hieman menoa, mutta pitkällä matkalla Frosty Vicen kirivoima voi olla muille liikaa.

T65-5:

Suomenhevosten pitkällä matkalla suosikki Vixen on jäänyt pois ja kenttä on auki. Suosikin viittaa Vihjetykki sovittelee 12 Tuli-Ritarille, jolta voimat ei lopu ensimmäisenä. Viimeksi Lappeenrannassa ori kierteli takaa vahvasti kolmanneksi. 14 Irwin ei mahdu tälläkään viikolla Vihjetykin pelikupungille. Pitkä matka on nousukuntoiselle Irwinille arvoitus. Ruunalla on juostu 3100 metrin matkaa ainoastaan kerran vuonna 2012 ja silloin Irwin laukkasi. Tuli-Ritarin kaveriksi nostetaan 13 Aki-Vei. Vahva ruuna on elämänsä kunnossa, mutta laukat sohkevat menoa. Vermon pitkällä matkalla Aki-Vei laukkasi voittonsa syyskuun puolivälissä.

T65-6:

4 BWT Hellion oli viime viikolla Vihjetykin varma, mutta ori jäi kuolemanpaikalle ja sammui kahdeksanneksi. Paras terä tuntuu mennään ohi ja täydellä matkalla BWT Hellion jää todennäköisestä keulapaikasta huolimatta ulos lapulta. 3 Valiant Kemp on nykyään yllättävän starttinopea ja pohjoisen ori saattaa pystyä pitämään lähdössä jopa BWT Hellionin ulkopuolellaan. Joka tapauksessa Valiant Kemp saa hyvältä lähtöpaikalta haluamansa juoksun. 7 Star Martini nostetaan lapulle huonosta lähtöpaikasta huolimatta. Derbyssä ruuna kesti kiitettävästi neljänneksi ja viimeksi Star Martini kiri varmaan voittoon Pilvenmäen T75-kierroksella.

Vihjetykin vihjerivi:

3,5,10,11

1,4,5,10

3,4,12

13 Frosty Vice

12,13

3,7

Yhteensä 192 systeemiä = 19,20 euroa

Vihjetykin vihjesysteemistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=933976873

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi