Vetovihje: Ässät – HPK 7.10.2014

HPK lähtee tiistaina Poriin hakemaan revanssia Ässistä. Ässät voitti joukkueiden kohtaamisen pari viikkoa sitten Rinkelinmäellä voittolaukauskilpailun jälkeen maalein 2-1.

BW eSports FI €100 welcome

Hämeenlinnassa pelattu peli oli heikkotasoinen. Kumpikin joukkue teki virheitä eikä varsinkaan HPK:n peli ollut totutulla tasolla. Tähän myös HPK:n valmennusjohto on kiinnittänyt huomiota http://www.hpk.fi/revanssi-assia-vastaan/

Juuse Saros pelasti Ässiä vastaan HPK:lle pisteen ja Saros vartioi tänäänkin HPK:n maalia. Vihjetykki luotti HPK:n vireeseen myös viime perjantaina KalPaa vastaan, sillä HPK:n peliesitys Tapparaa vastaan vakuutti. HPK hallitsi ottelua KalPaa vastaan, mutta KalPa nousiitenkin kolmannessa erässä kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin.

Ässät on myös hyvässä vireessä. Porilaiset nousivat Kärppiä vastaan kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin. Edellisellä kierroksella Ässät haki niukan vierasvoiton Ilvekseltä.

VETOVIHJE: Unibet tarjoaa HPK:n voitolle mielenkiintoista kerrointa 3,25. Ottelusta on odotettavissa tasainen vääntö ja Unibetin kertoimella vaaka kallistuu HPK:n puoleen.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja varmista lisäjännitys illan matsiin!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi