Vetovihje: St. Louis – NY Rangers 9.10.2014

Jääkiekkosarjojen suurin ja kaunein, NHL, pyörähti käyntiin viime yönä. Mestari on selvillä kesäkuussa, mutta sitä ennen NHL:ssa pelataan monta kiinnostavaa ottelua.

BW eSports FI €100 welcome

Ensi yönä Atlantin toisella puolella pelataan peräti 12 NHL-ottelua. Vedonlyönnillisesti mielenkiintoisimpana Vihjetykki pitää St. Louis Bluesin ja New York Rangersin kohtaamista.

St. Louis oli vakuuttavasti marssimassa viime kaudella kohti runkosarjan voittoa, mutta runkosarjan lopussa tullut uskomaton loukkaantumissuma sekoitti joukkueen peliä. Playoffsien ensimmäisellä kierroksella Blues taipui mielenkiintoisessa sarjassa Chicagolle ja hienoon runkosarjaan nähden St. Louisin kausi loppui aikaisin.

Tälle kaudelle joukkueen runko on pysynyt melko samana, joten St. Louis vyöryttää tulevanakin vuonna neljällä melko tasavahvalla kentällisellä peliä vastustajan päätyyn. Kovin uusi vahvistus Blues-paitaan on Coloradon tähtisentteri Paul Statsny ja suomalaisittain mielenkiintoisin oli Leijonien monivuotinen tähtisentteri Jori Lehterä. Isoin menetys oli viime kaudella hankitun maalivahti Ryan Millerin karkaaminen Vancouveriin.

Rangers yllätti viime kaudella taistelemalla tiensä Stanley Cupin finaaleihin saakka. Kesällä Rangers maksoi ulos sentteri Brad Richardsin ison sopimuksen. Myös Rangersilla on rosterissa kiitettävästi laajuutta, mutta silti Rangersin tärkein pelaaja on NHL:n parhaisiin maalivahteihin lukeutuva ruotsalainen Henrik Lundqvist.

VETOVIHJE: Molempien joukkueiden harjoitusottelut ovat sujuneet kohtuullisesti. Lähtökohtaisesti St. Louis on Rangersia parempi joukkue ja Missisippi-joen varrella, Eero Saarisen suunnitteleman Gateway Archin alla halutaan hyvä startti kauteen. Unibetin kerroin St. Louisin voitolle on markkinoiden paras 2,10. Se kelpaa meille.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi