Vetovihje: Tappara – Ässät 9.10.2014

Tappara ei ole kertoimien veroinen suosikki

Liigassa pelataan torstaina edellispäivän tapaan vain yksi ottelu. Siinä kohtaavat toissa kevään finalistit Tappara ja Ässät.

BW eSports FI €100 welcome

Tapparalla on alla Liigassa neljän ottelun tappioputki, ja päävalmentaja Jussi Tapolan asema alkaa olla yhä tukalampi. Tapparalla on pisteitä vasta kymmenen yhtä monesta ottelusta, joten sarjataulukossa kirvesrinnat jumittavat vasta viimeistä edellisellä sijalla.

Pientä helpotusta toi kuitenkin tiistain CHL-voitto tsekkiläisesestä HC Oceláři Třinecistä lukemin 5-1. Esimerkiksi Pekka Jormakalle ja Kristian Kuuselalle maalinteko varmasti maistui, sillä Liigassa tamperelaisten viimeistely on ontunut pahasti. Tehtyjä osumia on vain 15 eli Liiigan vähiten, vaikka oma pää onkin pitänyt hyvin.

Ässien alkukausi on sujunut selvästi Tapparaa paremmin, sillä plakkariin on kertynyt jo 17 pinnaa kymmenestä ottelusta. Parissa viime ottelussaan Pekka Rautakallion ryhmä on kuitenkin kompastellut kotikaukalossaan. Lauantaina Kärpiltä irtosi sentään piste, mutta tiistain tappio oli HPK:lle oli katkera, sillä Ässät johti ottelua jo kahdella maalilla.

VETOVIHJE: Ässät hävisi kauden ensimmäisen kohtaamisen Porissa Tapparalle pari viikkoa sitten maalein 2-3, mutta patapaitojen alkukausi on ollut selvästi parempi kuin porkkanapöksyillä. Kerroinasettelua voikin pitää yllättävänä, sillä luvassa on taatusti tasaisempi mittelö kuin kertoimet antavat olettaa.

Tappara on ollut alkukaudesta Liigan heikoin kotijoukkue, sillä neljästä kotiottelusta on irronnut vain neljä pistettä. Valintamme onkin Ässien voitto (mahdolliset jatkot mukaan lukien) Bet1234:n kertoimella 2,80.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa samalla 100 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi