Vetovihje: Washington – Montreal 9.10.2014

Capitals hallinnut keskinäisiä selvästi

Washington Capitals kohtaa NHL-kauden kotiavauksessaan Montreal Canadiensin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa klo 02.05 käynnistyvässä ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

Capitals ylsi pudotuspeleihin kuusi kautta perätysten, mutta viime keväänä joukkue jäi niiden ulkopuolelle. Tämä johti valmentajanvaihtoon, ja nyt ruoria vääntää aiemmin Nashvilleä luotsannut Barry Trotz. Hihat laitettiin heti heilumaan, ja varsinkin puolustusta on uusittu, kun Pittsburghistä värvättiin Matt Niskanen ja Brooks Orpik.

Montreal sijoittui keväällä neljänneksi idän konferenssissa kerättyään kymmenen pistettä Washingtonia enemmän. Habs eteni aina konferenssifinaaleihin asti, mutta niissä New York Rangers osoittautui liian vahvaksi varsinkin, kun ykkösvahti Carey Price loukkasi itsensä.

Täksi kaudeksi Montreal on kokenut kovia menetyksiä, kun poissa ovat Josh Gorges, Brian Gionta, Daniel Briere ja Thomas Vankek.  Toisaalta hankinnat P.A. Parenteau, Jiri Sekac, Manny Malholtra ja Tom Gilberg ovat mielenkiintoisia. P.K. Subban ja Carey Price lukeutuvat yhä joukkueen avainhahmoihin.

Montreal avasi kautensa arkkivihollistaan Toronta vastaan viime yönä 4-3-voitolla, mutta ensi yönä Washington on nähdäksemme vahvemmilla. Perustelemme seuraavassa, minkä takia.

VETOVIHJE: Washington on ollut pitkään niskan päällä keskinäisissä, sillä Caps on voittanut edellisistä neljä viidestä ja kymmenen kahdestatoista. Lisäksi Montreal pelasi eilen, kun taas Washington on saanut rauhassa valmistautua starttiinsa. Kotietuakaan ei kannata väheksyä – pelataanhan ottelu vain muutaman korttelin päässä Valkoisesta talosta sijaitsevassa Verizon Centerissä.

Valintamme on Washington (mahdollinen jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien) Unibetin kertoimella 1,70.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa pelikassaasi 100+10 euroa kahisevaa tervetuliaisbonuksena!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi