Vetovihje: HIFK – TPS 10.10.2014

Liigan mielenkiintoisin ottelu on perjantaina HIFK – TPS. TPS on päässyt hyvään vireeseen, mutta Nordenskiöldinkadun hallista ei pisteet helpolla irtoa.

BW eSports FI €100 welcome

HIFK kärsi lauantaina kauden ensimmäisen kotitappion, kun KalPa haki pisteet tehottamilta Stadin kingeiltä. Ottelun sankari oli KalPa nuori maalivahti Samu Perhonen, joka torjui peräti 42 laukausta.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa TPS kaatoi Turussa HIFK:n viime hetken maalilla 4-3, joten HIFK:lla on tänään revanssin paikka. Tiistaina HIFK kaatoi kotiluolassa Ruotsin hallitsevan mestarin Skellefteä CHL:ssa maalein 5-3 Corey Elkinsin tehdessä ottelussa hattutempun. TPS vieraili tiistaina Linköpingissä, josta tulee turkulaisille ylimääräistä matkarasitusta.

VETOVIHJE: HIFK on kotiottelussaan selvä suosikki, mutta kotivoiton kertoimet ovat yllättävän alhaalla. Unibetin kerroin 1,82 on markkinoiden parhaimmistoa ja se on rajatapaus. Unibetin kerroin yli 5,5 maalin ottelusta on 2,15 ja se on pelattavissa, sillä joukkueiden kohtaamiset ovat usein olleet runsasmaalia.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa pelikassaasi 100+10 euroa kahisevaa tervetuliaisbonuksena!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi