Vetovihje: Suomi – Kreikka 11.10.2014

Nyt jos koskaan!!

BW eSports FI €100 welcome

Tällä kertaa Suomella on tuhannen taalan paikka voittaa itseään selvästi kovempi vastustaja.

Suomi kohtaa Kreikan hyvään saumaan kotona, sillä Kreikan maajoukkue on käymistilassa MM-kisojen jälkeen. Romanian tappion jälkeen uuden italialaisvalmentaja Claudio Ranieri palli on jo heilunut, vaikka Kreikka ei pystynyt edes pelaamaan yhtään harjoitusottelua ennen karsintojen alkamista. Ranierin tuskaa kuvaa hyvin se, että Romanian ottelun pelipäivän aamuna Ranieri piti vielä ihan normaalit harjoitukset, kun valmistautumisaikaa ei ole ollut.

Suomi on pystynyt ajamaan Paatelaisen pelitapaa sisään jo pitkään. Se on tässä tilanteessa huomattava etu. Vaikka suomalaiset eivät pelaa Euroopan kovimmissa sarjoissa, on tällä hetkellä positiivistä, että Suomen runkomiehistön pelaajat pelaavat seurajoukkueissaan jatkuvasti täysiä 90 minuuttisia. Positiivista oli myös ottelussa Färsaaria vastaan se, että päät eivät painuneet avausjakson tappion jälkeen. Suomalaisissa palloilumaajoukkueissa alkaa olemaan oikeanlainen draivi päällä.

Olympiastadionilla Huuhkajilla on kaikki mahdollisuudet yllättää sekaisin Kreikka, vaikka pelaajamateriaali Kreikalla on paljon Suomea kovempi.

VETOVIHJE: Markkinoiden parhaimman kertoimen Suomen voitolle tarjoaa Bet1234. Vihjetykki pistää petsit Suomelle kertoimella 3,20, pitkät kalsarit jalkaan ja lähtee Olympiastadionille kannustamaan Huuhkajat voittoon.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi