Vetovihje: Tennessee – Jacksonville 12.10.2014

Päivän NFL-kierrokselta poimitaan peleihin yllätysveto. Vihjetykki nappaa vetolapulle NFL-kierroksen ehkä vähiten mielenkiintoisimmasta ottelusta Jacksonville Jaguarsin voiton.

BW eSports FI €100 welcome

Jaguars on ollut viime vuosina NFL:n vitsi. Viime kaudella Jaguars taisi voittaa kerran, tällä kaudella voittotili on avaamatta. Taivaanrannassa siintää kuitenkin merkkejä paremmasta. Joukkue on parantanut peliään sen jälkeen, kun rookie Blake Bortles tuli pelinrakentajaksi. Jaguars poimi floridalaisen Bortlesin joukkueeseen kesän draft-tilaisuuden kolmantena varauksena. Viime viikolla Jaguars oli lähellä yllättää jopa Pittsburgin kotiottelussaan.

Jos Jaguars on parantanut peliään, on Tennessee Titansin peli mennyt toiseen suuntaan. Kauden ainoa voitto tuli avauskierrokselta. Viime viikonloppuna Titans oli jo purjehtimassa voittoon Cleveland Brownsista, mutta joukkue onnistui hukkaamaan peräti 25 pisteen johtoasemansa. Sen romahduksen jälkeen ”pakkovoiton” ottaminen Jaguarsista ei ole helppoa.

VETOVIHJE: Bet1234 antaa Jacksonvillelle kertoimen 2,70 (Tennessee 1,50) ja sieltä poimimme yllätyskakkosen vetokupongille.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi