Vetovihje: Suomi – Romania 14.10.2014

Lauantaina Vihjetykki luotti vahvasti pitkiin kalsareihin ja Suomen voittoon Kreikasta. Lauantain pelin jälkeen Vihjetykki luottaa vahvasti enää pitkiin kalsareihin, kun illalla matka käy Huuhkajien otteluun.

BW eSports FI €100 welcome

Huuhkajien avausjakso Kreikkaa vastaan oli huono. Toisella jaksolla Suomi sai pelistä paremmin otetta, kun Roman Eremenko palasi keskikentän keskustaan ja Kasper Hämäläinen toi uutta virtaa kentälle. Puolassa pelaava Kasper Hämäläinen oli Huuhkajien parhaimmistoa ja toivottavasti mies nähdään tänään avauskokoonpanossa.

Romania joutui perjantaina tyytymään tasapeliin Unkaria vastaan. Romania dominoi ottelun avausjaksoa ja Raul Rusescu maalilla Romania meni tauolle 1-0 johdossa. Toisella jaksolla Unkari pääsi vähän paremmin peliin mukaan, mutta Romania oli silti vei peliä. Unkarin kapteeni Balazs Dzsudzsak tasoitti ottelun 82 minuutilla. Lopussa Nemanja Nikolićillä oli paikka jopa viedä Unkari 2-1 johtoon, mutta jo 1-1 tulos oli Romanialle iso pettymys.

VETOVIHJE: Helpolla Huuhkajat eivät tule tänään pääsemään. Nousussa oleva Romania on vaikeampi vastustaja kuin sekavassa tilanteessa oleva Kreikka. Vihjetykki odottaa ottelusta vähämaalista, vaikka mediassa suomalaiset ovat puhuneet rohkeamman pelitavan puolesta. Vihjetykki pitää näitä markkinointipuheita, Suomi tulee lähtemään otteluun tarkan puolustuspelin kautta. Unibet tarjoaa alle 1,5 maalin vedolle kertoimen 2,50 ja se on Vihjetykin pelivalinta.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa pelikassaasi 100+10 euroa kahisevaa tervetuliaisbonuksena!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi