Ravivihje: Vermo T65 15.10.2014

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Lähdön parhaasta hevosesta ei ole pienintäkään epäilystä. Se on 11 Jaqueline Mon Ami. Timo Leivon huipputammaa on tässä pelattu takarivistä 62 % ja se on hieman liikaa. Viime juoksuissa JMA on ollut tavallinen kuolevainen, vaikka ei tammaa moittia voi. 6 Classic St. Pat täräyttänee kuutosradaltakin keulaan, josta tamma edellisellä kerralla vastaili mm. Orchidea SLM:lle. Orchidea voitti eilen Teivossa kuolemanpaikalta lähtönsä helposti. 6 % peliosuudella Classic St. Pat on täydelläkin matkalla hyvä pelikohde. 2 Shes so Lovely US saa hyvältä paikalta haluamansa juoksun ja kuntoutunut 4 O’Littlebigjoe ansaitsee myös paikan yllätysten haussa.

T65-2:

Toinen kohde on alasarjojen suomenhevoslähtö, joita harvemmin T65-kohteina näkee. 9 I.P. Liekki oli järisyttävän hyvä Turussa heinäkuussa, mutta viimeksi kiri katkesi parin kuukauden tauolta kesken. 8 Tinakenkätyttö voitti uransa avausstartissa Nuorten Sarjan, mutta rehellisesti sanoen uran toisessa startissa ei pitäisi vielä juosta T65-lähdöissä. 14 Ryti-Tyttö on tähän lähtöön rutinoitunut menijä, mutta kahdelta pakilta ei ole helppoa kärkeen nousta täydessä lähdössä. Teivainen voitti 11 Nettineidillä Lahdessa ja ravia mennessään tamma on kärkitaistossa. 2 Tupla-Lotan isoin voittorata on Kannus, joten Vermossa ei tammaa lapulle oteta, vaikka Hannu Hietasella on aina kova suomenhevoskalusto.

T65-3:

4 Black Dunnock on paljon pelattu (76 %), mutta siitä huolimatta Vihjetykin varma. Viimeksi Forssassa Black Dunnock piti kuolemanpaikalta takanaan mm. Mr. Exuisiten, joka on lähes kultadivisioonatason hevonen. Tässä lähdössä Moilasen ajokilla on kilpakumppaneiden kunnioitus ja Black Dunnock voittaa lähdön keulapaikalta ns. pystyyn.

T65-4:

Neljännen lähdön ratkaisu nähdään pitkälti lähdöstä. Pystyykö 1 Hello Fabio pitämään sisäradalta johtopaikan? Vihjetykki ei siihen usko ja Vihjetykin ykköshevonen on 6 Pop Up, joka saattaa starttinopeana ruunana päästä kuutosradaltakin johtopaikalle. Jos Pop Up ei pääse keulaan, on ylivauhdin vaara melkoinen. Siitä hyötyisi takarivin rehti ori 9 Stones Cape Luca. Maakuntaradoilla hienosti pärjänneellä 5 Chipperillä on suuri vaara jäädä kuolemanpaikalle.

T65-5:

Viidennessäkin isoin kysymys on startti. Saako mahtikuntoon noussut 7 Elora Hanover seiskaradalta keulapaikan? 4 Mr Equisite on tulollaan ja nyt vastus ja lähtörata olisi sopiva. 5 Pandora Girl avaa hyvän ja tamma saanee hyvän juoksun. Ajoittain Pandora Girl esittää hyviä kirejä. Neljäntenä merkkinä lapulle otetaan pikkutauolta palaavan 2 All In sijaan 8 Rainbow Zet. Orin kireissä ruuti on kahdella viimeisellä kerralla märkää, mutta vastuskin on ollut kovaa. Tämä olisi Rainbow Zetille sopivampi tehtävä.

T65-6:

Vihjetykin ideavarmana on viimeisessä kohteessa 4 Tuli-Karkelo. Tamma teki viimeksi mahtijuoksun ja sivusi tammojen yli 3000 metrin SE-aikaa, vaikka rata oli sateen jäljiltä varmaan 1-2 sekuntia raskas. Tuli-Karkelo ei ole ravivarma tapaus ja eturivistä muiden hevosten keskeltä tammalla on iso laukkariski. Tuli-Karkeloa on kuitenkin pelattu vain 24 % ja sillä peliosuudella Tuli-Karkelo nousee ideavarmaksi uhkakuvista huolimatta. 8 V.G. Vipori on pahin uhkaaja. Aleksi Kytölän valmennettava palasi tauolta hyvässä vireessä, mutta nyt eturivin uloin lähtöpaikka vaikeuttaa tehtävää. Kytölä myös varoittelee kommenteissa, että tallin hevosia on ollut kipeänä.

2,4,6,11

8,9,11,14

4 Black Dunnock

6,9

4,5,7,8

4 Tuli-Karkelo

Yhteensä 128 systeemiä eli 12,80 euroa.

Vihjetykin vihjesysteemistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=936911644

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi