Vetovihje: Ilves – KalPa 15.10.2014

Tuuletukset jäävät Hakametsässä vähiin

Liigassa pelataan keskiviikkona kolmen ottelun kierros, jolla yhdentenätoista majaileva Ilves saa vastaansa kolmossijaa hallussaan pitävän KalPan. Isännillä on alla kolmen ottelun voittoputki, mutta tänään haaste on kova, sillä KalPa on esiintynyt alkukaudesta väkevästi.

BW eSports FI €100 welcome

Ilveksen voittoputkea edelsi neljän ottelun tappioputki, mutta HPK:sta, Pelicansista ja Sportista käänsivät kurssin. Joukkue on kärsinyt maalinteko-ongelmista, sillä ottelukohtaisesti osumia on syntynyt vain 2,3 osumaa per peli. Toisaalta omissakin on kolissut kymmenessä ottelussa maltillisesti samalla keskiarvolla.

Molemmissa viime peleissään tamperelaiset ovat osuneet neljästi, mutta vastassa oli – kuten sanottua – häntäpään joukkueita. Mark Hurtubisen korvannut tsekkihyökkääjä Vojtech Polak vaikuttaa tekijämieheltä kanadalaiseen verrattuna.

Myös KalPa on pelannut vähämaalisesti yhdessätoista ottelussaan. Kärkipään joukkueeksi tehtyjä maaleja on todella vähän, vain 26. Kolmessa viime pelissään KalPa ei ole tehnyt yli kahta maalia kertaakaan ja viidessä viime pelissä vain kerran (Hämeenlinnassa kolme). Toisaalta päästettyjä maaleja on Liigan vähiten, 20. Eero Kilpeläinen on tilkkinyt maalinsa suun mallikkaasti.

Pekka Virran Kuopioon palauttama pelityyli perustuu vahvaan kiekkokontrolliin. Toisin sanoen kun kiekko on omalla joukkueella, vastustajalta viedään aikaa ja mahdollisuuksia tehdä pahojaan sen kanssa. Tällainen peliajatus tuottaa jatkuvasti vähämaalisia otteluita, vaikka kotiin palanneelta Kasperi Kapaselta odotellaankin heti tehoja.

VETOVIHJE: Vastakkain ovat joukkueet, joiden otteluissa ei maaleilla mässäillä. Joukkueiden kesken Savon Sanomat -turnauksessa elokuussa pelattu harjoitusottelukin tuotti niitä vain kolme (Ilves voitti 3-0).

Pelivalintamme on alle 4,5 maalia Betwayn kertoimella 1,92. Se on markkinoiden paras.

Betway tarjoaa ensimmäisen vedon 50 euroon asti ilmaiseksi. Avaa siis pelitili tästä – mitään hävittävää ei ole!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi