Vetovihje: Jokerit – Barys 17.10.2014

Jokerit jatkaa Hartwall Arenassa idän valloitusta. Tänään vastaan asettuu isojen talousvaikeuksien kanssa painiva kazakstanilaisseura Barys.

BW eSports FI €100 welcome

Baryksen talousvaikeuksista on tällä viikolla kirjoitettu laajasti. Joukkueen pelaajat ovat jo selvitelleet mahdollisuutta vaihtaa joukkuetta. Viime kaudella kazakstanilaisia luotsanneilla Ari-Pekka Selinillä ja Raimo Helmisellä on myös edelleen huomattavia saatavia seuralta.

Peliesityksiin taloushuolet eivät ole vaikuttaneet. Viimeksi tiistaina Barys voitti sarjan heittopussi Amurin puhtaasti 5-0. Barysin ykköskenttä Nigel Dawes – Dustin Boyd – Brandon Bochenski on ollut tehokas ja joukkueen ykköspakki Mike Lundin on kova tekijä KHL:ssa.

Jokereiden pelit ovat myös sujuneet hyvin, vaikka ykköstykki Niklas Hagmanin loukkaantui. Ketju Steve Moses – Petr Koukal – Linus Omark on ollut viime peleissä tehokas.

VETOVIHJE:  Molempien joukkueiden ylivoimapeli on sarjan eliittiä, joten maaleja Ilmalassa on tänään odotettavissa. Unibet tarjoaa yli 5,5 maalin vedolle 1,95 kertoimen ja se on Vihjetykin pelivalinta tälle illalle.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa pelikassaasi 100+10 euroa kahisevaa tervetuliaisbonuksena!

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi