Vetovihje: HPK – Sport 18.10.2014

Hämeenlinnassa tuuletellaan täysosumia

Nelonen Pro esittää ”pääpelinään” lauantain viiden ottelun kierroksella HPK:n ja Sportin välisen kamppailun. Lähetys käynnistyy klo 16.30 ja itse ottelu klo 17.

BW eSports FI €100 welcome

Pasi Arvosen luotsaama HPK on yltynyt kelpo vireeseen, sillä alla on kolme täyttä pistepottia. Näistä makein oli varmasti keskiviikon 4-5-vierasvoitto Helsingissä HIFK:n vieraana. Edellisen kerran hämeenlinnalaiset olivat onnistuneet tekemään saman tempun runkosarjassa peräti puoli vuosikymmentä aiemmin. Liigan kuumimmaksi pelaajaksi noussut Jesse Saarinen oli hirmuiskussa haalittuaan tehot 1+3. Hänen kuuden edellisen ottelun pistesaldonsa on muhkea 3+10.

Tomek Valtosen Sport sai katkaistuksi seitsemän pisteettömän ottelun putkensa perjantaina Espoossa, mutta voitosta huolimatta lauantai ja toinen vieraspeli tulevat vastaan nopeasti. Aikaa akkujen lataamiseen on alle vuorokausi, kun taas Pallokerho on saanut valmistautua otteluun keskiviikosta saakka. Vaasalaisten ensimmäisestä kaudesta Liigassa osattiin povata vaikeaa, ja sitä se on toden totta ollutkin. Jumbosija ei yllätä ketään.

Kiintoisaa kummankin joukkueen otteissa on ollut maalien runsas määrä, sillä niin HPK:n kuin Sportinkin peleissä yleisöä on hemmoteltu lukuisilla osumilla. Ottelukohtaisessa maalitilastossa Kerhon peleissä on nähty eniten osumia koko Liigassa (6,2) ja Sportin otteluissa kolmanneksi eniten (5,8). Verkot heilunevat siis lauantaina myös Hämeenlinnassa.

VETOVIHJE: Jesse Saarisen johtama HPK:n ykkösylivoima on iskussa, ja Kerho on Lukon jälkeen sarjan toiseksi tehokkain ylivoimajoukkue. Vaasalaisille on tehty ylivoimaisesti eniten maaleja (48), joten hämeenlinnalaisille on luvassa maalituuletuksia. Toisaalta myös vaasalaiset ovat osoittaneet kykenevänsä tekemään maaleja Liigassa.

Kerhon alkukauden otteluista 8/12 on tuottanut yli 5,5 maalia ja Sportillakin 7/13. Valintamme on siis yli 5,5 maalia Betsafen kertoimella 2,25.

Avaa pelitili Betsafelle tästä ja kuittaa 150 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi