Vetovihje: AS Roma – Bayern Munchen 21.10.2014

Rooman illassa ei maaleilla mässäillä

Yleverolle tarjotaan tänään vastinetta, kun TV2 näyttää Mestareiden Liigan otteluna AS Roman ja Bayern Munchenin kohtaamisen.

BW eSports FI €100 welcome

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden hyvin niin kotoisissa liigoissa kuin Mestareiden Liigassakin. Roma voitti Mestareiden Liigan avauskierroksella Moskovan 5-1 ja viimeksi taisteli arvokkaan tasapelipisteen Manchesteristä maalein 1-1.

Bayern München on voittanut molemmat Mestareiden Liigan ottelut maalein 1-0. Münchenissä kaatui Manchester City viime hetken maalilla ja Moskavassa TsSKA. Bundesliigassa Bayern on ollut kovassa vireessä, sillä kahden viimeisen pelin maalisuhde on huima 10-0.

Bayern (6 pistettä) ja Roma (4) ovat hyvässä tilanteessa Mestareiden Liigan ns. kuolemanlohkossa, jossa molempien päävastustajalla Manchester Cityllä on koossa vasta yksi piste.

VETOVIHJE: Lohkon tilanne takaa sen, että tasapeli olisi tästä ottelusta molemmille hyvä tulos. Vaikka molemmat joukkueet ovat tehneet kotoisissa liigoissa paljon maaleja, odottaa Vihjetykki illan ottelusta vähämaalista. Unibet tarjoaa alle 2,5 maalin vedolle 2,05 kertoimen ja se on Vihjetykin pelivalinta illan TV-otteluun.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa pelikassaasi 100+10 euroa kahisevaa tervetuliaisbonuksena!

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi