Vetovihje: ManU – Chelsea 26.10.2014

ManU putosi eliitistä keskinkertaisuuksien joukkoon

Espanjassa oteltiin lauantaina klassikkotaisto, mutta sunnuntaina on Valioliigan vuoro, kun Manchester United haastaa sarjakärki Chelsean Old Traffordilla sunnuntaina iltakuudelta. ManUa on jälleen yliarvostettu kertoimissa, mutta sehän kelpaa meille.

BW eSports FI €100 welcome

United on kuudentena taulukossa, kun sillä on kahdeksasta ottelusta kaksitoista pistettä. Niitä pitäisi olla kuitenkin enemmän, koska otteluohjelma on ollut helppo. Tasoero esimerkiksi Chelsean ja Manchester Cityn kaltaisiin terävimmän kärjen joukkueisiin on käynyt selväksi.

Viime aikoina tulokset ovat olleet ok-osastoa. Kenties 2-2-tasuri West Bromwichin vieraana ei anna aihetta henkseleiden paukutteluun, mutta sitä ennen tulleet 2-1-voitot Evertonista ja West Hamistä olivat kelpo suorituksia.

Kotona Old Traffordilla ManU on voittanut 3/4 ottelustaan. Ainoa tappio tuli Swanseaa vastaan. Neljästä matkapelistä ei ole vielä voittoa irronnut.

ManUlla ei ole yhtään poissaloa, kun taas Rémy on sivussa Chelsealta. Diego Costan mukanaolo on aavistuksen epävarmaa.

Chelsea johtaa sarjaa ylivoimaisesti saldollaan 7-1-0 ja viiden pisteen erolla Manchester Cityyn. Tämä on hatunnoston arvoinen suoritus, sillä sarjaohjelma on ollut melko hankala. Chelsea on jo kohdannut esimerkiksi Arsenalin ja Cityn.

Blues on säväyttänyt myös Mestarien liigassa, ja joukkue johtaa lohkoaan pelattuaan viimeksi tasapelin Schalken kanssa ja lyötyään Sportingin ja Mariborin. Maaliero on hulppea 8-1.

VETOVIHJE: Lontoolaisilla on kuusi voittoa alla perätysten – ja neljätoista tappiotonta. Olisi yllätys, jos nyt tulisikin yhtäkkiä tappio selvästi heikompaa ManUa vastaan. Siitä huolimatta 1×2-kohteen kerroinasettelu on kovin tasainen: 3,05 – 3,50 – 2,50.

Suora kakkonen kutittelee, mutta toisaalta riski tasapelille on olemassa. Me pelaammekin varman päälle ja lyömmekin Chelseaa draw no play -kohteessa (rahat takaisin tasurista), jolle Unibet tarjoilee maistuvat 1,79.

Kannattaa muistaa myös Unibetin Valioliigan kohteisiin tarjoama 90 minuutin takuu, josta voit lukea lisää täältä.

Ei vielä pelitiliä Unibetilla? Avaa tili tästä ja kuittaa 100+10 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi