Vetovihje: Liverpool – Swansea 28.10.2014

Liverpoolin on aika pistää verkot tötterölle

Tiistain illan mielenkiintoisin ottelu käydään Liigacupissa (Capital One Cup), kun Liverpool kohtaa Swansean. Ottelu on nähtävillä Unibetin asiakkailla UnibetTV:n kautta ilmaiseksi.

BW eSports FI €100 welcome

Liverpoolin kone yski viime viikolla. Real Madrid jyräsi punaisten yli Mestareiden Liigan ottelussa jo avausjaksolla. Mario Balotellikin tiedosti tilanteen ja vaihtoi jo puoliajalla paitoja Pepen kanssa ja se ei ollut valmentaja Brendan Rodgersin mieleen. Lauantaina Liverpool jäi Anfieldilla maalittomaan tasapeliin Hullin kanssa.

Swansea hallitsi pelillisesti jo edellistä otteluaan Stokea vastaan, vaikka kärsikin 1-2 tappion. Voiton makuun Swansea palasi pitkästä aikaa lauantaina, kun Leicester kaatui Liberty Stadiumilla maalein 2-0.

VETOVIHJE: Liigacupin ottelussa Liverpoolilla on kasvojen pesun paikka. The Kopin katseiden alla on pelattu kaksi peliä, jossa kotijoukkue ei ole tehnyt maaliakaan. Myös Balotellin olisi aika ruveta pistämään palloa verkkoon. Unibet tarjoaa yli 2,5 maalin vedolle kertoimen 1,63. Vihjetykki uskoo, että maaleja nähdään enemmänkin ja rastaa lapulleen yli 3,5 maalin vedon kertoimella 2,60. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 22.00 ja se on nähtävillä UnibetTV:ssä.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa pelikassaasi 100+10 euroa kahisevaa tervetuliaisbonuksena!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi