Vetovihje: Manchester City – Newcastle 29.10.2014

Kriisijoukkue Newcastle haastaa Manchester Cityn keskiviikkoiltana Liigacupin ottelussa, eikä monikaan asia puhu vierasvoiton puolesta.

BW eSports FI €100 welcome

Magpiesin fanien kärsivällisyys on ollut koetuksella, sillä vielä jonkin aikaa sitten voittoja oli tullut vain yksi viidessätoista Valioliiga-ottelussa. Monet vaativatkin jo Alan Pardew’lle potkuja. Mutta kuinkas ollakaan, nyt voittoja on alla kaksi perätysten. Ensin kaatui Leicester City kotona 1-0, minkä jälkeen oli Tottenhamin vuoro taipui 1-2-lukemin.

Newcastle kärsii useista poissaoloista, ja tiistainakin sairastuvalle oli kirjattu peräti kymmenen pelaajaa. Harva joukkue pelaa Liigacupia parhailla miehillään, mutta näin siipirikkoinen joukkue joutuu turvautumaan jo varamiesten varamiehiin.

Toisaalta Cityllä on levein materiaali Valioligassa. Laadukasta reserviä löytyy vaikka millä mitalla. City on myös hallinnut keskinäisiä Newcastlea vastaan, sillä peräkkäisiä voittoja on alla peräti yksitoista. Magpiesin edellinen voitto Citystä tuli syyskuussa 2005 Michael Owenin maalilla, eli siitä on jo jokunen tovi aikaa.

Valioliigassa City hävisi viimeksi yllätysjoukkue West Hamille, ja Mestarien liigassakin alla on kaksi tasuria. Voittoja on tullut viidessä viime ottelussa siis vain kaksi, mutta tämä on toisaalta omiaan lisäämään tähtisikermän nälkää. Kotonaan joukkue on vieläpä äärimmäisen hankala kaadettava. Kertoimissa City onkin asetettu selväksi suosikiksi.

VETOVIHJE: Liigacup ei ole mikään hurjan arvostettu turnaus, mutta uskomme Cityn tavoittelevan voittoa tosissaan. Voittihan seura turnauksen edelliskaudellakin.

Cityn kerroin on naurettavan matala (1,32), joten valintamme on City -1,5, jolle saamme 188betiltä selvästi paremman kertoimen 1,80.

City on lyönyt Newcastlen jo yhdeksän kertaa putkeen vähintään kahden maalin erolla. Kotonaan City pelaa upeaa futista, joten varamiehinen Newcastle saa varmasti kyytiä klo 21.45 alkavassa ottelussa. Ottelu on Unibetin asiakkaiden katsottavissa maksutta UnibetTV:n kautta.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa 100 + 10 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi