Vakiovihje: Kierros 44 1.11.2014

Vakioveikkauksessa on edelleen extrarahaa jaossa ja Vakion SM-kisa käynnissä, joten Vihjetykki tarjoaa lukijoilleen vihjeet Vakioon.

BW eSports FI €100 welcome

1 Chelsea – QPR 1

ManU pääsi sunnuntaina viime hetkillä Old Traffordilla Chelsean yllättämään. Stamford Bridgellä sama ei tule toistumaan. Ei varsinkaan, kun vastustajana on Queens Park Rangers.

2 Arsenal – Burnley 1

Burnleylle maalinteko on Valioliigassa ollut tuskaa. Helpotusta tuo Danny Ingsin toipuminen loukkaantumisesta. Emiratesilla jo maalin tekeminen on Burnleylle haaste, pisteistä nyt puhumattakaan.

3 Everton – Swansea 1

Evertonin alkukausi sujui heikosti, mutta viime aikoina Martinezin joukot ovat päässeet juonen päästä kiinni ja tässä pelissä Evertonin materiaali on selvästi parempi. Swansea sai viime lauantaina odotetusti voitottoman putken pikki Leicesterin kustannuksella. Swansealle vierailu Liverpooliin on jo viikon toinen, sillä joukkuetta rasittaa viikolla pelattu Liigacupin ottelu Liverpoolia vastaan. Tosin aivan ykköskokoonpanolla Swansea ei tiistaina pelannut.

4 Leicester – West Brom 1X

Vaikka Leicester on hävinnyt kaksi viimeistä peliään vieraissa, ei tilanne ole toivoton. Varsinkin Newcastlesta joukkue olisi ansainnut vähintään pisteen. Kotona Ketut ovat vaikea vastustaja kenelle tahansa. WBA pelasi viikolla Liigacupissa ja tippui Championshipin komeettajoukkue Bournemouthille maalein 2-1.

5 Stoke – West Ham 1X

Kuka olisi ennen kauden alkua uskonut, että vanha kettu Big Sam pystyy muuttamaan West Hamin peliä aktiivisempaan suuntaan ja tekemään sillä vielä tulosta. West Ham liihottaa kolmen voiton putkessa ja lauantaina kaatui jopa ManCity. Britannia Stadiumilta ei pisteitä mustelmitta haeta ja Stoke on varmasti nälkäinen katkaisemaan Hammersin voittoputken.

6 Hull – Southampton 12

Ympäripyöreä peli. Hull pelasi kaksi hienoa vieraspeliä ja tasapelit Arsenalin ja Liverpoolin vieraissa on hienoja saavutuksia. Ronald Koeman on saanut Southamptonin hienoon lentoon ja tappiot ovat olleet vähissä. Southampton on ottelussa suosikki, mutta Hull ei ole vailla mahdollisuuksia.

7 Wigan – Fulham 1X

Wigan on nyhjännyt kolmesta viimeisestä kotipelissään kolme maalitonta tasapeliä. Lauantaina Wigan haki Derbystä 2-1 yllätysvoiton, mikä on omiaan nostamaan joukkueen itseluottamusta. Nousukuntoinen Fulham pelasi tiistaina Craven Cottagella Derbyä vastaan Liigacupissa. Lauantain tappiosta sisuuntuneet Pässit löylyttivät Fulhamia maalein 5-2.

8 Blackburn – Reading 1

Blackburn nousi kolme viikkoa sitten yhden miehen alivoimalla tasoihin lisäajan viime hetkillä Ipswichissä. Siitä joukkue on saanut buustin, joka on kantanut kahteen voittoon. Viimeksi Blackburn haki pisteet hienolla 3-1 voitolla Nottinghamista.

9 Charlton – Sheffield W X2

Charlton oli viimeksi Fulhamin käsittelyssä täysin vastaantulija. Mökkiläisten voittivat Lontoon paikalliskamppailun puhtaasti 3-0. Tasapeliherkkä ottelu, sillä Charlton on pelannut tasan 3/4 viime kotiottelusaan ja Pöllöillä vastaava luku vierasotteluissaan on 4/5.

10 Huddesfield – Nottingham X2

Huddersfield kuuluu kauden yllättäjiin. Joukkue on pelannut tappioitta jo kuusi peliä, toki vastukset eivät ole olleet sarjan kärkipäästä. Nottinghamilla on vielä pitempi putki voitoitta ja joukkue on valahtanut sarjassa kärkipaikalta seitsemänneksi. Joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia Nottingham on kuitenkin viime vuosina hallinnut ja Nottinghamin materiaali on kotijoukkuetta leveämpi.

11 Brentford – Derby 2

Brentfordin Griffin Parkin ympäristö on kuin tehty perinteisen brittijalkapallon ystävälle. Stadionin jokaisessa kulmassa on pubi, jotka tosifanit kiertävät ennen ottelua. Steve McClarenin Pässien materiaali on kuitenkin Mehiläisille liikaa. Kolme pistettä lähtee Derbyyn.

12 Cardiff – Leeds 1

Cardiffin uudeksi manageriksi Leyton Orientista värvätty Russell Slade sai lentävän lähdön urallaan. Ensimmäinen takaisku tuli viime lauantaina, kun Millwall oli kotikentällään parempi maalein 1-0. Enemmän tai vähemmän sekavassa tilassa oleva Leeds tulee olemaan Walesissa vaikeuksissa.

13 Rotherdam – Middlesboro 2

Rotherdamilla on hieno putki menossa, kuusi tappiotonta ottelua peräkkäin. Sarjan kärkijoukkueita ei ole putken aikana kohdattu eikä joukkueen materiaali ei ole ihmeellinen. M’Boron materiaali on Grant Leadbitterin johdolla parempi ja Vihjetykki hakee tähän rohkeasti kotijoukkueen putken katkemista, sillä M’Boro on pystynyt voittamaan sarjan alemman puoliskon joukkueita hyvällä prosentilla.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi