Vetovihje: Aston Villa – Tottenham 2.11.2014

Aston Villalla surkea historia Spursiä vastaan

Hienon startin jälkeen Aston Villa on flopannut surkeasti. Sunnuntaina edessä on kotiottelu Tottenhamia vastaan iltakuudelta.

BW eSports FI €100 welcome

Villa avasi kauden kolmella voitolla ja tasurilla, kun muun muassa Liverpool koki tappion. Tuon pelin jälkeen kaikki on mennyt kuitenkin mönkään. Alla on nimittäin viisi peräkkäistä tappiota, eikä maaleja ole syntynyt ainuttakaan. Maaliero on karu 0-13.

Myönnettäköön, että vastassa ovat olleet Arsenal, Chelsea, Manchester City ja Everton, mutta viimeksi Villa hävisi jopa QPR:lle vieraissa 2-0.

Spurs peittosi Brighton & Hove Albionin liigacupissa 2-0 aiemmin viikolla, mutta sitä ennen tuli kotitappio kriisijoukkue Newcastlea vastaan 1-2-lukemin. Viidestä viime pelistä on irronnut saldo 3-0-2 ja vieraskentällä tänä syksynä 2-3-1.

Mutta nimenomaan kaksikon keskinäinen historia on kiintoisa, koska Tottenham on todellinen peikko Aston Villalle. Spurs on voittanut viisi viimeistä putkeen Villaa vastaan, ja birminghamiläisten edellinen voitto tuli niinkin kauan sitten kuin vuonna 2008. Sen jälkeen Tottenham on voittanut yhdeksän ja pelannut kolme tasan.

Myös maaliero puhuu omaa kieltään. Viisi viime kohtaamista Tottenham on vienyt nimiinsä kokonaistuloksella 15-0. Luit oikein, 15-0.

VETOVIHJE: Valintamme on siis Spurs, mutta jaamme panoksen puoliksi a) suoran voiton ja b) Spursin voiton ja nollapelin kesken. Suorasta voitosta saamme 2,10 ComeOnilta.

Villa on jäänyt nollille viidesti putkeen ja 7/10 kertaa kauden otteluissaan. Tottenhamilla ei ehkä ole maailman paras puolustus, mutta heikkoa Villaa vastaan nolla voi hyvin pysyä (viidessä viime ottelussa kaksi nollapeliä). Kerrointa heltiää Bwiniltä 3,50.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi