Vetovihje: Manchester City – ManU 2.11.2014

United luopui valtikasta, vaan ei maalijuhlista

Manchesterin paikallinen on sunnuntain herkkupala, jossa väännetään kättä Englannin kolmanneksi suurimman kaupungin (2,5 miljoonalla asukkaallaan) herruudesta. United oli pitkään selvästi ykkönen, mutta City on noussut viime vuosina niskan päälle.

BW eSports FI €100 welcome

City on nimittäin voittanut kolme edellistä kohtaamista ja neljä viidestä viimeisestä. Viime kaudella ManU taipui Old Traffordilla 0-3-lukemin, ja Etihad Stadiumilla City voitti 4-1. Tällä kaudella City on kuitenkin kompastellut kotipeleissään voitettuaan edellisistä isännöimistään vain 3/8 ottelua.

Klo 15.30 Suomen aikaan käynnistyvään kamppailuun City ponnistaa kahden tappion sisuunnuttamana, kun West Ham oli ensin parempi maalein 2-1, mitä seurasi 0-2-kotitappio Newcastlelle. Voitottomia otteluita on alla kolme, sillä tappioita edelsi 2-2-tasuri vieraissa ZSKA:ta vastaan.

ManUkaan ei ole enää sama joukkue kuin pari vuotta sitten, mutta joukkue on parantanut otteitaan viime kierroksilla. Neljästä viime ottelusta saldo on 2-2-0.

VETOVIHJE: Voittajan veikkaaminen on hankalaa. City on tavallaan ansaitusti suosikki, mutta vire on kehno. Harkintaan voisi tulla X2, mutta kerrointa ei heru nähdäksemme tarpeeksi.

Sen sijaan tartumme kiinni yli 2,5 maaliin, josta Redbet antaa 1,60.

Tilastoista selviää, että Cityn viimeisistä 5/8 on tuottanut ylipelin ManUn vastaavan lukeman ollessa 5/6. Huomionarvoista on sekin, että tämän kaksikon kohdatessa verkot heiluvat usein. Viime yhteenotoista 7/8 on tuottanut yli 2,5 maalia, ja edellinen alipeli nähtiin vuonna 2012. Maalikeskiarvo näissä kahdeksassa ottelussa on 4,25, joten eiköhän sunnuntaillekin ole luvassa ainakin kolme maalituuletusta.

Avaa tästä pelitili Redbetille ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi