Vetovihje: Crystal Palace – Sunderland 3.11.2014

Palace vahvempi häntäpään taistossa

Valioliigan maanantaimatsina nähdään iltakymmeneltä alkaen Crystal Palacen ja Sunderlandin välinen vääntö. Sunderland kärsi ruman tappion viimeksi vieraspelissään, mutta olisiko tämä ilta joukkueelle suotuisampi?

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigan kellariosastossa pisteet ovat tiukassa ja äärimmäisen tärkeitä. Näitä joukkueita erottaa taulukossa vain yksi piste, joten voiton merkitys on äärimmäisen suuri. Palacen sijoitus taulukossa on kuudestoista, Sunderland on kaksi pykälää taaempana putoajan paikalla.

Sunderland tuli nollatuksi edellisessä vierasmatsissaan Southamptonissa peräti kahdeksalla takaiskulla, eikä esitys viimeksi Arsenaliakaan vastaan ollut kummoinen. Tuloksena oli 0-2-kotitappio. Viidestä viime ottelusta Sunderland on kerännyt saldon 1-1-3. Kahdeksasta viime pelistä on vain yksi voitto, eikä trendi näyttäisi olevan kääntymään päin.

Crystal Palacen virekään ei häikäise, mutta jotakin valonpilkahduksia sentään näkyy. Viimeksi joukkue haki 2-2-tasurin West Bromwichilta ja sitä ennen Lontoon paikallisessa Chelsea oli vain maalilla parempi. Seitsemästä viime ottelustaan Palace on hävinnyt vain kaksi (Chelsea ja Hull).

VETOVIHJE: Sunderland kyntää sen verran syvällä, että uskomme tänään kotijoukkueeseen. Crystal Palace on yleensä paha kaadettava kotonaan Selhurst Parkilla, missä fanit saavat aikaiseksi aina hyvän tunnelman.

Viime kaudella Crystal Palace voitti kotiottelunsa Sunderlandiä vastaan maalein 3-1, joten Bet1234:n markkinatoppi 2,15 ykkösmerkistä maistuu oikein hyvin.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi