Ravivihje: Vermo T65 5.11.2014

Zatopek Hoss etenee höyryveturin tavoin voittoon

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

5 Who’s Fabolous on startista nopea ja viitosradalta tamma on lähellä johtopaikkaa. Edellisessä juoksussa tamma taipui piikkipaikalta, mutta Jokimaan lähtö oli paljon tätä tehtävää kovempi 75-lähtö. Turussa matkavauhti oli kovempaa, mutta silti Over Going olisi pitänyt pystyä pitämään takana. 9 Russian Rulette kiri Vermossa viimeksi toivottaman juoksun jälkeen hyvin, mutta pitkä kiri saattaa olla jälleen tiedossa. 11 Vasa Sund otetaan vielä lapulle, vaikka ruuna lähti viimeksi kuin täi tervasta. Jenkkikärryistä ruuna on tehnyt parhaat juoksunsa.

T65-2:

Sisusarjat ovat usein pelillisesti hienoja lähtöjä ja niin nytkin. 6 Ekin Toive petti viimeksi Vihjetykin varmana, kun ruuna ei puristanut Taikakuun ohi, vaikka ei näyttänyt väsyneeltä. 14 Tuli-Karkelo häikäisi viimeksi sisusarjassa, mutta sen jälkeen on ollut hiljaista. 3 Hiskin Heppu ja väsymätön 15 Aki-Vei ansaitsevat myös paikkansa pelilapulla.

T65-3:

10 Bite The Bullet olisi normaalisti varma-ainesta tällaisessa lähdössä, mutta rokotuspaussi nostaa ilmaan kysymysmerkkejä. Eturivissä on monta kovaa lähtijää ja kova matkavauhti saattaa suosia takarivistä starttaavaa Bite The Bulletia. 2 Tyrone Star kirii nappireissun jälkeen napakasti ja on nappipaikalta tauosta huolimatta huomioitava. 5 Enrico La Renta ovat tulollaan ja nappireissun jälkeen se voi yllättää. Vihjetykin ohipelejä ovat ulkoradalta starttaava suosikki 8 Grainfield Oliver ja takarivin 9 Prince As.

T65-4:

4 Harmi’s Frido on joukoin ylivoimaisesti kyvykkäin ja normaalioloissa orin pitäisi tällainen lähtö voittaa. Pieni väsyminen Porissa pistää varmistamaan sisäratajuoksun saavilla hevosilla.  1 Bulldozer S oli viimeksi parempi kuin pitkään aikaan ja tässä on piikkipaikka tiedossa. Golfari Mikko Ilosen osaomistama 9 Arctic America voittaa lähiaikoina. Tamman peliosuus on 3% ja sillä tamma otetaan lapulle mukaan. Hyvällä tuurilla se voi pystyä pitämään jopa Bulldozerin selän.

T65-5:

6 Big Muscles oli viimeksi jäätävän hyvä. Välillä ruuna on jullitellut lopussa, mutta viimeksi 10-vauhtisessa lopetuksessa siitä ei ollut tietoakaan. Peliprosentit ovat pahasti yläkantissa. Big Muscles on viime juoksun perusteella kierroksen ehdottomasti todennäköisin voittaja, mutta yli 75% peliosuus takaa sen, että myös kehittyvä kolmevuotias 3 Lecrosse nostetaan riviin mukaan.

T65-6:

1 Zatopek Hoss oli Vihjetykin ideahevonen jo viime viikolla. Juoksusta tuli takapareissa juosseelle Zatopekille täysin toivoton, kun kärki lopetti päätöskierroksen 13-vauhtia. Zatopek Hossille juoksu kävi lähinnä hiitistä. Ykkösradalta nelivuotiaalla on pieni pussitusriski, mutta jos Korvenoja löytää lahjakkaalle nelivuotiaalle vapaat väylät, ei voittajasta liene epäselvyyttä. Deep Insightin ja Shes So Lovelyn poisjäännit helpottavat tätä tehtävää. Kesällä täyden matkan 12,4-vauhtia ravanneelle Zatopek Hossille riittää tässä tehtävässä reilut pari sekuntia hitaampikin aika.

Vihjetykin vihjerivi

5,9,11

3,6,14,15

2,5,10

1,4,9

3,6

1 Zatopek Hoss

Yhteensä 216 riviä eli 21,60 euroa.

Vihjetykin vihjerivistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=949803208

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi