Vetovihje: Bayern München – Roma 5.11.2014

Nähdäänkö jälleen Bayernin murskavoitto?

Bayern murskasi Roman viimeksi Stadio Olimpicolla isäntien kannalta järkyttävin 1-7-lukemin. Nähdäänkö klo 21.45 alkavassa ottelussa jälleen murskavoitto?

BW eSports FI €100 welcome

Roman luotsi Rudi Garcia otti edellisen tappion täysin omaan piikkinsä.

– Minä olin se, joka pahiten epäonnistui, eivät pelaajat. Avauspuoliajan heikko suoritus oli minun virheeni. Taktiikka oli väärä, Garcia kommentoi Fotball Italialle pelin jälkeen.

Joukkueiden tasoeron selvittyä kysymys kuuluu, olisiko toinen taktiikkakaan riittänyt Romalle voittoon.

Yhdeksässä viime pelissään Bayern on ottanut kahdeksan voittoa (ja maalittoman tasurin Bundesliigan kolmosen Borussia Mönchengladbachin vieraana). Maaliero on käsittämätön 29-3. Viikonloppunakin 0-1-tappioasema kääntyi 2-1-voitoksi Borussia Dortmundia vastaan.

Kotonaan Allianz Arenalla alla on kahdeksan voittoa putkeen. Neljän viime kotipelin maaliero on 16-1. Edellinen kotitappio tuli huhtikuussa Real Madridia vastaan Mestarien liigassa.

Entä Roma? Murskatappion jälkeen tuli maaliton vierastasuri Sampdoriaa vastaan ja sen jälkeen 2-0-kotivoitto häntäpään Cesenasta. Viikonloppuna tuli jälleen pataan, kun Napoli oli kotonaan parempi maalein 2-0.

Roma aloitti kauden hyvin, mutta viimeisistä seitsemästä pelistä on tullut vain kaksi voittoa – ja nekin Serie A:n kellariosaston edustajista (Chievo ja Cesena). Romalla on vieläpä pahoja poissaoloja puolustuksessa. Napolia vastaan niin Maicon, Castan kuin Astorikin olivat sivussa.

VETOVIHJE: Kotivoiton kerroin on naurettavan pieni, joten valintamme on HT/FT 1/1. Se on pätenyt nimittäin seitsemässä pelissä yhdeksässä Bayernin viime peleissä. Romaa vastaan Bayern johti puoliajalla jo viidellä maalilla.

Ladbrokes tarjoaa kohteesta 1,70, kun taas esimerkiksi Betsafe antaa vain 1,43.

Avaa pelitili Ladbrokesille tästä ja kuittaa 60 euron ilmaisveto vaikkapa tähän otteluun. Voit siis vain voittaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi