Vetovihje: Everton – Lille 6.11.2014

Lillen pitää maalihanat visusti kiinni

Eurooppa-liigan toinen vetovihje tarjoillaan Evertonin ja Lillen väliseen koitokseen, joka pelataan tasaisessa H-lohkossa. Everton johtaa lohkoa viidellä pisteellä ennen Wolsburgia (neljä), Lilleä (kolme) ja Krasnodaria (kaksi).

BW eSports FI €100 welcome

Lille pitää hallussaan kahdettatoista sijaa Ligue 1:ssä, eikä vire ole paras mahdollinen. Alla on kuusi ottelua putkeen ilman voittoa, ja viimeisistä kymmenestä voittoja on vain yksi. Puolustuspeli kuitenkin toimii, joten joukkue pelaa paljon vähämaalisia tasapelejä. Puolet kymmenestä viime pelistä ovat päättyneet tasan. Kahdessatoista viime pelissä oma verkko on heilunut vain kolmesti enemmän kuin kerran.

Kotijoukkue Evertoniltakaan syyskausi ei ole ollut aivan odotusten mukainen, sillä Valioliigassa sijoitus on kymmenen kierroksen jälkeen yhdeksäs (pisteitä kasassa kolmetoista). Viidestä viimeisestä saldo on 2-2-1. Kotona Goodison Parkillakaan peli ei ole suoranaisesti häikäissyt, mutta saldo on mukiinmenevä 2-1-2.

VETOVIHJE: Ranskassa oteltu avauskohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin, ja molemmat joukkueet puolustivat ottelussa erinomaisesti. Tässä mittelössä katsomme Evertonin kuitenkin suosikiksi. Ykkösmerkki onkin harkinnan arvoinen kertoimella 1,83.

Me valitsemme kuitenkin alipelin pitkälti Lillen takia. Peräti 17/19 Lillen viime pelistä ovat tuottaneet alle 2,5 maalia, ja viimeksi yhteenotto Evertoninkin kanssa tuotti maalittoman tasurin.

Eurooppa-liigassa Lillen kaikki kolme ottelua ovat tuottaneet alipelin, eikä joukkue ole tehnyt kertaakaan enempää kuin yhden maalin otteluissaan. Toisaalta omiinkaan ei ole mennyt kertaakaan yhtä enempää.

Everton puolestaan on pitänyt nollan 3/4 viime pelistään ja tehnyt vain yhden maalin kahdessa viimeisessä europelissään. Kaikki kilpailut mukaan lukien 4/6 Evertonin viime peleistä on tuottanut alle 2,5 maalia. Toffeesin viikonlopun kotipeli Swanseaa vastaankin päättyi 0-0.

Alipelin kerroin 1,74 188betiltä maistuu meille. Pinnaclen tarjous on 1,71. Ottelu käynnistyy klo 22.05.

Perusta tästä pelitili 188betille ja hyödynnä markkinoiden parhaimmistoa olevat kertoimet!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi