Vetovihje: Bolton – Wigan 7.11.2014

Bolton niskan päällä paikallispelissä

Kaksi Championshipin häntäpään joukkuetta taistelevat tärkeistä pisteistä perjantai-iltana. Tässä vetovihjeemme Boltonin ja Wiganin väliseen naapurusmittelöön.

BW eSports FI €100 welcome

Bolton on kerännyt neljätoista pistettä kuudeltatoista kierrokselta, mutta pinnoista yhdeksän on tullut viidestä edellisestä ottelusta. Viimeksi kotona Macron Stadiumilla kaatui Cardiff puhtaasti 3-0, ja peli on kulkenut varsin hyvin. Kotivoittoja on alla kaksi putkeen ja tappioita koko syksynä 3/8. Vieraissa on mennyt selvästi heikommin.

Boltonin kohdalla kannattaakin katsoa mieluummin kuntopuntaria kuin sijoitusta taulukossa.

Vierailija Wigan on ollut todellinen pettymys tällä kaudella. Viime kauden viitossija tuotti paikan pudotuspeleissä, joissa Valioliigaan noussut Queens Park Rangers oli vahvempi. Mutta nyt sijoitus on vasta yhdeksästoista vain pisteen edellä Birminghamiä, joka jumittaa putoajan paikalla. Ex-valioliigalaiset ovat nähneet parempiakin aikoja.

Wiganin ongelma on yksinkertaisesti se, ettei joukkue kykene kääntämään tasaisia matseja edukseen. Hyökkäyspeli on liian tehotonta, sillä viime kotipeleistä 3/4 ovat tuottaneet maalittoman tasurin. Kaikkiaan Wigan on jäänyt nollille peräti kuudesti kymmenessä viime ottelussaan – viimeksi Brighton & Hove Albion oli kotonaan parempi 1-0-lukemin. Viiden viime pelin vierassaldo on 1-2-2.

VETOVIHJE: Me uskomme  hyvävireiseen Boltoniin, mutta huomioimme toisaalta myös Wiganin tiiviin puolustuspelin. Valintamme on Boltonin voitto dnb-kohteessa (tasurilla panos takaisin), joka palauttaa panoksen tasan kaksinkertaisena Betwayllä. Kannattaa huomioida sekin, että Bet1234 esittää ottelun ilmaiseksi asiakkailleen iltakymmeneltä alkaen.

Betway tarjoaa uuden tilin avaajille 50 euron riskittömän vedon. Rekisteröi tili itsellesi tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi