Vetovihje: Carolina – Columbus 7.11.2014

Siipirikkoisen Columbuksen peli pahasti jumissa

Carolina Hurricanes isännöi Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsiä ensi yön NHL-kierroksella. Meillä on tarjota pelivihje aamukahdelta lauantain vastaisena yönä käynnistyvään otteluun.

BW eSports FI €100 welcome

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran niinkin tuoreeltaan kuin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, tuolloin Columbuksessa. Sen ottelun Carolina voitti Blue Jacketsin taivuttua lukemin 2-4 ja myös laukausten mentyä vieraille 19-37. Hurricane otti ohjakset käsiinsä heti alussa ja johti kahden erän jälkeen 1-3. Siinä vaiheessa laukaustilastot näyttivät lukemia 12-28.

Columbus on tällä hetkellä aivan jäässä, mikä kävi selväksi myös Carolina-ottelussa. Blue Jackets on hävinnyt kuusi putkeen ja 8/10 edellisistään. Vieraissa joukkue on hävinnyt neljä viidestä viimeisestä – ja joka kerralla varsinaisella peliajalla.

Syy heikkojen otteiden takana piilee osaltaan loukkaantumisissa, sillä sairastuvalla on kymmenkunta ukkoa. Tropp ja Wisniewski saattavat palata tänään kehiin, mutta maalivahti Sergei Bobrovskin poissaolo on hankalampi paikattava. Hänen oltuaan mukana kausi käynnistyi komeasti joukkueen napattua neljä voittoa viidestä avauspelistään. Bobrovskin jälkeen joukkue on ajautunu tappiokierteeseen, ja omissa soi liikaa.

Carolinalla peli sen sijaan kulkee. Kausi käynnistyi karulla kahdeksan ottelun tappioputkella, mutta sen jälkeen on tullut kolme voittoa peräkkäin. Joukkue on terävöitynyt hyökkäyspelissä (yli sata laukausta kolmessa voitto-ottelussa) ja myös Cam Ward on maalilla petrannut otteitaan. Hän on päästänyt mainituissa kamppailuissa keskimäärin vain 1,3 osumaa ottelua kohti.

Jordan Staal lienee sivussa Carolinalta, mutta se ei ole mitään vieraiden sairaslistaan verrattuna.

VETOVIHJE: NHL-vedonlyönnissä kannattaa usein suosia moneylinea sisältäen jatkoajan ja rankkarit, mutta me poimimme peleihin tällä kertaa suoran kotivoiton. Yksikään Columbuksen kahdestatoista ottelusta ei ole nimittäin vielä venynyt jatkoille. Carolinallakin saldo on vain 2/11.

Markkinatopista vastaa tällä kertaa ahvenanmaalainen Paf, joka antaa kotivoitosta kertoimen 2,20. Esimerkiksi Bwin ja Ladbrokes tarjoavat vain 2,05.

Ei vielä pelitiä Pafilla? Avaa sellainen tästä ja varmista lisäjännitys yön NHL-mittelöön!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi