Vakiovihje: Kierros 45 8.11.2014

1 Man Utd – Crystal Palace 1

BW eSports FI €100 welcome

Punainen juna on vahvasti palaamassa raiteilleen. Manchesterin derbyssä tuli 1-0 tappio, mutta Smallingin ulosajon jälkeenkin ManU pysyi hyvin pelissä mukana. Pelillinen käyrä osoittaa ylöspäin eikä Etelä-Lontoon Kotkien taso riitä sitä käyrää vieraissa kääntämään.

2 QPR – Man City X2

Lähtökohtaisesti tämän pitäisi olla pomminvarma kakkonen, mutta Cityn peli on ollut lukossa, vaikka derbystä kolme pistettä tulikin. Keskiviikon tappio Moskovan TsSKA:lle Mestareiden Liigassa saattaa ajaa joukkuetta entistä sekasortoisempaan tilaan.

3 Southampton – Leicester 1

Ronald Koemanin joukkueen romahtamista on odotettu koko syksy. Kohta ollaan jo Joulussa eikä sitä ole tullut. Viimeksi Saintsit hakivat vierasvoiton Hullista eikä vastus lauantaina siitä ainakaan kovene. Hyvän alun jälkeen Kettujen vauhti on hiipunut.

4 West Ham – Aston Villa 1X

Hammers on pelannut hienon alkukauden ja viimeksikin taistelu palkittiin vieraspisteella Stoke-On-Trentissä. Aston Villa väläytti sunnuntaina osaamistaan ja oli lähellä kaataa Tottenhamin. Bentekelle näytettiin punaista ja väärän tuomion jälkeen Spurs nousi 2-1 voittoon. Villalla on mahdollisuudet Boleyn Groundilla.

5 Burnley – Hull 2

Burnleyllä on ollut Valioliigassa vaikeaa. Kymmenessä ottelussa tehtyjä maaleja on viisi eikä helppoa maalinteko ole lauantainakaan. Hull ei ole voittanut kuin yhden viimeisestä viidestä ottelusta, mutta se ei kerro koko totuutta. Tasapelit Arsenalin ja Liverpoolin vieraana ovat kovia saavutuksia Steve Brucen joukoilta.

6 Nottingham – Norwich 12

Ympäripyöreä peli. Kaksi heikossa jamassa olevaa joukkuetta kohtaa. Molemmat floppasivat alkuviikon otteluissa. Nottingham hävisi kotonaan Brentfordille 1-3 ja Norwich sai Middlesboroughissa kyytiä 0-4.

7 Middlesboro – Bournemouth 1

Sarjan kärkiottelu. Kahden hyvävireisen joukkueen kohtaamista on vaikea ennustaa. Bournemouthilla on menossa uskomaton voittoputki, joka on nostanut joukkueen jo sarjan piikkipaikalle. Yhdestä Englannin rumimmista kaupungeista on kuitenkin vaikea paikka hakea pisteitä. M’Boro on pelannut erityisen hyvin sarjan kärkijoukkueita vastaan. Grant Leadbitterin johdolla M’Boro on voittanut viimeisestä neljästä TOP6-joukkueiden kohtaamisista kolme. Yllättäen varma ykkönen vakiokupongille.

8 Brighton – Blackburn 1

Hyypiän Albions pääsi pitkästä aikaa voiton makuun, kun Wigan kaatui 1-0. Se helpottaa tunnelmia etelärannikolla. Blackburnilla alkoi kolmen voiton putki, kun joukkue nousi Ipswichissä lisäajalla 1-1 tasapeliin. Tiistaina voittoputki katkesi samalla tavalla. Blackburn johti Millwallissa jo 2-0, mutta Millwall nousi alivoimaisena 2-2 tasapeliin.

9 Millwall – Brentford 1

The Den on ilkeä paikka pelata. Sen tulee kokemaan paikalliskamppailussa myös sarjanousija Brentford. Blackburn johti tiistaina The Denillä jo 2-0, mutta Millwall nousi alivoimaisena 2-2 tasapeliin. Tästä joukkue saa kovan buustin lauantain derbyyn.

10 Fulham – Huddersfield 1X

Arvaamaton ottelu. Fulham materiaali olisi sarjan kärkitasoa, mutta suorittamisen tason ailahtelee paljon pelistä toiseen. Fulhamilla on ollut ongelmia erityisesti puolustuspäässä. Lauantaina ei hyvävireiselle Huddersfieldille saisi pisteitä menettää Craven Cottagella.

11 Reading – Charlton 1

Readingillä on Simon Coxin johdolla ihan hyvä rosteri Championshipiin. Kotiotteluitaan Reading on voittanut hyvällä prosentilla, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Charltonin alkukausi on ollut yllättävän hyvä ja joukkue on Reading korkeammalla sarjataulukossa.

12 Sheffield W – Rotherdam 1X

Sheffieldin Pöllöt ovat olleet melkoisia tasapeliautomaatteja. Seitsemästä viime ottelusta Pöllöillä on viisi tasapeliä. Rotherdam on hävinnyt viime otteluissaan kahdesti 0-3, joten nyt Pöllöillä on mahdollisuus päästä kotikentällään jo voittojenkin makuun.

13 Ipswich – Watford 12

Vihjetykki on monesti vannonut Ipswichin kärkiparin Darryl Murphy – David McGoldrick nimiin. Nyt on kuitenkin kysymysmerkkejä ilmassa, sillä Watford on pelannut yllättävän tasapainoisesti kaikista valmentajasekoiluistaan huolimatta. Silti Watford ei täyttä luottamusta vielä saa, sillä tiistaina joukkue hävisi heikolle Birminghamille 1-2.

 

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi