Vetovihje: Liverpool – Chelsea 8.11.2014

Iltapäivän mittelö vieraiden heiniä

Lauantain Valioliiga-kierros avataan todellisella supermittelöllä, kun Liverpool haastaa sarjakärki Chelsean kotonaan Anfieldillä jo klo 14.45 alkaen.

BW eSports FI €100 welcome

Liverpoolilla ei mene tällä hetkellä kummoisesti. Viime kaudella joukkue sylki maaleja ja ylsi voittoihin, vaikka verkko soi omissakin. Tällä kaudella puolustuspeli on ollut tiiviimpää, mutta hyökkäyspeli on tökkinyt.

Liverpool on jäänyt neljästi viidessä viime ottelussaan nollille. Toki kahdesti vastassa on ollut Real Madrid, mutta toisaalta myös Hull ja Newcastle onnistuivat pitämään Poolin nollilla. Viiden viime ottelun saldo on 1-1-3. Vierasottelu Real Madridia vastaan oli kehujen arvoinen, sillä sivussa oli useita avainpelaajia, ja silti Real voitti vain 1-0. Kotona Anfieldillä saldo on ollut viime peleissä parempi 2-2-1.

Moni muistaa viime kaudelta, kun Liverpool isännöi Anfieldillä Chelseaa ja kärsi 0-2-tappion. Tuon tappion myötä mestaruustitteli kääntyi Manchester Citylle. Chelsea voitti keskinäisistä myös kotiottelunsa (maalein 2-1).

Jose Mourinhon Chelsea on tällä kaudella yhä lyömätön voitettuaan kaksitoista ottelua ja pelattuaan neljä tasan. Viikolla Blues jäi Mariborin vieraana 1-1-tasapeliin muun muassa hukattuaan rankkarin. Taktinen pelisuunnitelma vähänkään laadukkaampia joukkueita vastaan on yleensä sellainen, että Chelsea pelaa alhaalla varman päälle ja kääntää peliä terävästi Costan huolehtiessa viimeistelystä.

VETOVIHJE: Pohdinnassa oli pitkään alle 2,5 maalia (noin kahden kertoimilla), mutta pidämme sitäkin todennäköisempänä Chelsean voittoa Bet1234:n kertoimella 2,30.

Chelsea vaikuttaa yksinkertaisesti paremmalta ja peittosi Poolin myös viime kaudella kummallakin kertaa. Liverpoolin vire ja heikko hyökkäyspeli huomioiden suora kakkonen voi hyvinkin toteutua.

Avaa tästä tili Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi