Vetovihje: QPR – Manchester City 8.11.2014

QPR:n sijoitus hämää - Cityllä ei kulje

Manchester Cityllä pukkaa kriisiä, sillä viidestä viime ottelusta on irronnut vain yksi voitto. Tuleeko lauantain vierasottelussa pataan myös Queens Park Rangersiltä?

BW eSports FI €100 welcome

Ennen kauden alkua hallitseva mestari City nostettiin suursuosikiksi yhdessä Chelsean kanssa. Mutta siinä missä Chelsea on tällä hetkellä lyömätön, City on hävinnyt 3/4 viime peleistään.

Toki ManUsta irtosi 1-0-voitto, mutta vastaavasti West Ham, Newcastle ja TsSKA Moskova ovat läksyttäneet suurseuraa armotta. Viimeksi TsSKA:ta vastaan pelikuri rakoili, kun sekä Yaya Toure että Frenandinho lensivät punaisella pihalle. Pelaamisen sijasta erotuomariin keskittymällä ei koskaan pärjätä, joten tuosta kamppailusta Cityllä on vain petrattavaa.

Vierastilasto näyttää Cityn kuuden viime matkapelin osalta saldoa 2-2-2.

QPR:n sijoitus Valioliigassa on kymmenen kierroksen jälkeen viimeistä edellinen seitsemällä pisteellään. Joukkue on hävinnyt 4/5 edellisistään, mutta toisaalta otteet ovat olleet paranemaan päin viime viikkoina. Mainitut viisi ottelua ovat nimittäin tuottaneet maalin vierastappiot niin sarjakärki Chelsealle kuin kakkoselle Southamptonillekin. Myös Liverpoolin vieraana tuli maalin tappio. Aston Villasta tuli 2-0-kotivoitto.

Toisin sanoen suoritukset ovat olleet hyviä ja ottelut tasaisia, vaikka vastassa on ollut kovia joukkueita. Sikäli sijoitus taulukon häntäpäässä ei tee oikeutta QPR:n esityksille. Toiseksi koti- ja vierasotteluiden välillä on ollut merkittävä ero. Kuusi vierasottelua ovat tuottaneet kuusi peräkkäistä tappiota maalierolla 2-15, mutta kotona Loftus Roadilla pisteitä on tullut kolmessa neljästä viime ottelusta (kaksi voittoa ja tasapeli).

VETOVIHJE: Edellinen kohtaaminen Loftus Roadilla (2013) päättyi maalittomaan tasapeliin. Cityn vire on tällä hetkellä kovin kehno, joten 1,5 maalin tasoituksella QPR:llä on saumat napata saalista tälläkin kertaa. Valintamme on QPR -1,5 (asian handicap) Ladbrokesin kertoimella 1,72.

Avaa tili Ladbrokesille tästä ja kuittaa 60 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi